KOMŠIJE O ŽENI KOJA JE  BATINJALA MUŽA PA HTELA DA SKOČI S BEBOM: Nije im prvi put da se brutalno tuku! Policija i ranije intervenisala! CENTAR PREUZEO DETE
Foto: Zorana Jevtić

UŽASno

KOMŠIJE O ŽENI KOJA JE BATINJALA MUŽA PA HTELA DA SKOČI S BEBOM: Nije im prvi put da se brutalno tuku! Policija i ranije intervenisala! CENTAR PREUZEO DETE

Crna Hronika -

Policija sprečila ženu J. Đ. da skoči s prvog sprata kuće na Zvezdari s bebom u naručju, nakon što je prethodno izudarala supruga, koji je prebačen u Urgentni centar

Žena J. Đ. (30) uhapšena je nakon što je metlom izudarala supruga D. Đ. (29), a potom uzela njihovu sedmomesečnu ćerku i pokušala da skoči s terase kuće u beogradskom naselju Zvezdara, gde su živeli kao podstanari.

Porodična drama dogodila se preksinoć u Ulcinjskoj ulici, a kako Kurir saznaje, svemu je prethodila glasna svađa supružnika.

živeli kao  podstanari... Kuća u Ulcinjskoj ulici
živeli kao podstanari... Kuća u Ulcinjskoj ulicifoto: Zorana Jevtić

Drama na ulici

- Pažnju nam je privukla buka koja je najednom počela da dopire sa ulice. Kada smo izašli na prozor, videli smo komšije kako viči jedno na drugo, vređaju se i psuju. Potom su počeli da se jure po ulici, nakon čega je žena dohvatila metlu i počela da tuče muža. Bila je užasno agresivna, neprekidno je vikala i udarala ga gde je stigla - ispričali su stanari Ulcinjske ulice koji su prisustvovali obračunu supružnika. Oni kažu da je nakon nekoliko minuta zverskog batinanja J. Đ pobegla u kuću i zaključala vrata. - Upalila je svetlo u sobi na spratu, a ubrzo se pojavila na vratima terase s devojčicom u naručju, preteći da će skočiti. Tada je nastala prava drama koja je uzbunila čitav kraj. Dete joj je vrištalo u naručju, ali ona na to nije obraćala nikakvu pažnju. Komšije su pozvale policiju, koja je kroz nekoliko minuta stigla u pratnji Hitne pomoći. Izgledalo je kao da je odlučila da će skočiti i da je u tome niko ne može zaustaviti - kažu naši sagovornici.

Pregovarački tim

Oni dodaju da je na scenu tada stupio pregovarački tim policije, koji je nakon nekoliko minuta uspeo da ubedi J. Đ da se vrati u kuću. - Potom su i policajci ušli unutra. Uzeli su odmah devojčicu i smirili je. Ženu je Hitna pomoć prebacila u specijalizovanu ustanovu, gde joj je ukazana pomoć. Čuli smo da je hospitalizovana. Muž je prebačen u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede od batinanja metlom - kažu komšije.

Beba na sigurnom CENTAR PREUZEO DETE

Kako Kurir saznaje, brigu o devojčici preuzeo je Centar za socijalni rad. - Oni su se ovde doselili pre mesec dana. Živeli su zajedno sa devojčicinom bakom. Ne znamo da li je u pitanju njena ili njegova majka. Čuli smo i da ovo nije prvi slučaj porodičnog nasilja i da je policija više puta intervenisala na njihovim adresama.

(Kurir.rs/B. T. Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track