IRENU VUČKOVIĆ OPLJAČKALE BUGARKE: Otele mi i dokumenta za bolesno dete! Novčanik bacile u kontejner!
Kamere snimile trenutak pljačke... Bugarke u akciji, Foto: Screenshot

RAZBOJNICE

IRENU VUČKOVIĆ OPLJAČKALE BUGARKE: Otele mi i dokumenta za bolesno dete! Novčanik bacile u kontejner!

Crna Hronika -

N. S. (33) i S. P. (23) ukrale novčanik Beograđanki iz dečjih kolica dok se nalazila u butiku u Knez Mihailovoj ulici u centru grada

Beogradska policija uhapsila je bugarske državljanke N. S. (33) i S. P. (23) zbog sumnje da su nedelju oko 13 sati u jednoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici opljačkale Irenu Vučković, kojoj su ukrale novčanik iz kolica u kojima je bilo njeno dete.

Vučkovićeva je krađu odmah prijavila policiji, a razbojnice su, zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera, uhapšene u munjevitoj akciji na području Savskog venca.

Trenutak nepažnje

- Odmah sam posumnjala da me dve žene prate, ali nisam tome pridavala mnogo značaja misleći da grešim. Na trenutak sam ostavila kolica i njih dve su se uskomešale i verovatno mi u tom trenutku ukrale novčanik. Da zlo bude veće, u novčaniku su mi, pored novca i svih ličnih dokumenata, bile i dečja zdravstvena knjižica i određena dokumenta vezana za njenu retku bolest. Ta dokumenta su nam neophodna i najveći mi je problem bio što sam ostala bez njih - ispričala je opljačkana žena za Kurir.

Priznala krađu... Uhapšena tvrdi da je  novčanik u kontejneru
Priznala krađu... Uhapšena tvrdi da je novčanik u kontejnerufoto: Shutterstock

Priznanje

Ona kaže da je svesna da je sama kriva, kao i da ju je trenutak nepažnje skupo koštao. - Ne mogu da poverujem da su to uradile dve žene ženi - i to s detetom - rekla nam je potresena Irena i objasnila da je u novčaniku imala 100 evra i nekoliko hiljada dinara.

- Na stranu novac i dokumenta, ali najveći mi je problem procedura koju moram da prođem kako bih ponovo dobila dokumenta o bolesti svog deteta. Mnogo me je iznerviralo kad su mi prodavačice rekle: „Pa to se dešava, nije ovo prvi put“ - objasnila je Irena.

Kako saznajemo, jedna od uhapšenih je priznala krađu. - Kazala je da je novčanik bacila u kantu u parku. Njih dve borave u hostelu i tamo su prostorije pregledane, ali, nažalost, dečja dokumenta nisu pronađena - rekao je naš izvor upoznat sa slučajem.

Ne gubi nadu NADAM SE DA ĆE NEKO NAĆI NOVČANIK

Irena Vučković je nakon hapšenja za naš list ispričala da novac kradljivicama oprašta, ali da se moli da joj neophodna dokumenta budu vraćena. - Iskreno se nadam da će neko uspeti da nađe moja dokumenta, ako ne policija, onda eventualno radnici gradske čistoće. Hvala polici i inspektorima koji su zaista bili izuzetno ljubazni i dali sve od sebe da se moj novčanik pronađe - rekla je ona.

Kurir.rs/ Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track