VOZAČ DŽIPA NAPRAVIO NOĆAS HAOS U OBRENOVCU, PREŠAO U SUPROTNU TRAKU I POLOMIO OGRADU! Meštani izbezumljeni: Mislili smo da nam je uleteo u kuću! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen YT

srećom izbegnuta veća nesreća

VOZAČ DŽIPA NAPRAVIO NOĆAS HAOS U OBRENOVCU, PREŠAO U SUPROTNU TRAKU I POLOMIO OGRADU! Meštani izbezumljeni: Mislili smo da nam je uleteo u kuću! (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

Samo pukom srećom u noći između nedelje i ponedeljka, u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu, izbegnuta je tragedija. Naime, vozač džipa koji se kretao iz pravca Valjeva, najverovatnije zbog neprilagođene brzine prešao je u suprotnu traku, polomio zaštitnu ogradu koja je postavljena zbog radova na rekonstrukciji toplovodne mreže, a onda umalo nije uleteo ljudima u kuću!

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga vozač je pobegao sa lica mesta, a već tokom jutra obrenovačka policija identifikovala je M. S. (26) iz Obrenovca da se nalazio za volanom džipa "taureg" i on će biti sankcionisan u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja, a moraće da plati i štetu koju je pričinio.

- Oko jedan, pola dva nešto je strašno lupilo, mislila sam da se srušila naša terasa. Kada smo sa komšijama izašli napolje videli smo da je neko srušio ogradu - rekla je jedna od žiteljki u ulici gde se dogodio incident.

Ona je dodala da se čuo snažan udarac, te da su svi mislili da im je neko vozilom uleteo u kuću.

S obzirom da je do nezgode došlo u toku noći, izbegnuta je tragedija, jer glavnom obrenovačkom ulicom svakodnevno prolazi veliki broj ljudi.

(Kurir.rs/TV Mag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track