Najnovije vesti

ISKOPAO RAKU ZA BRATA, A ONDA GA BRUTALNO LIKVIDIRAO: Ovo je BRATOUBICA Bogdan koji je Ignjatu smrskao lobanju! Komšije kažu da su bili ČUDNA PORODICA (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

porodična tragedija

ISKOPAO RAKU ZA BRATA, A ONDA GA BRUTALNO LIKVIDIRAO: Ovo je BRATOUBICA Bogdan koji je Ignjatu smrskao lobanju! Komšije kažu da su bili ČUDNA PORODICA (FOTO)

Crna Hronika

Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem.

Telo je potom utovario na kolica i krenuo ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće gde je prethodno iskopao rupu u kojoj je nameravao da zakopa telo što dokazuje da je planirao zločin. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali u šoku kada su videli šta se u njima nalazi.

1 / 3 Foto: Printskrin/Facebook

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora i slikara Petra Gajić, koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje Gajić. ekonomiste bio je odličan đak i student.  Ubijeni Ignjat Gajić (24) je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude okidač koji je doveo do sukoba i ubistva.

Niko pod komšija  nije želeo da komentariše ovu užasnu porodičnu tragediju. Uglavnom odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

"Gotovo ni sa kim iz komšiluka se nisu družili, a deca su, koliko smo čuli bila problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još tokom istrage otkriti", kaže jedan od suseda.

Bogdanu je određen pritvor, a tokom prepodneva bio je na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

Kurir.rs

Foto printscreen Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...