UNUK SLIKARA MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA: Bogdan (20) je krvnički pretukao Ignjata (24) pa ga dokrajčio nožem! Uhvaćen kad je pokušao da se otarasi leša (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

Nezapamćena tragedija u Šapcu

UNUK SLIKARA MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA: Bogdan (20) je krvnički pretukao Ignjata (24) pa ga dokrajčio nožem! Uhvaćen kad je pokušao da se otarasi leša (FOTO)

Crna Hronika -

Unuk poznatog slikara Milića od Mačve, Bogdan Gajić (20) brutalno je ubio svog rođenog brata Ignjata (24), naime majka oca ubice, Petra Gajića je rođena sestra slikara

Bogdan je uhapšen kada je pokušao da se otarasi leša. On je Ignjatovo telo natovario u kolica i nameravao da zakopa u rupi koju je iskopao, ali ga je policija otkrila.

foto: Printskrin/Facebook

Braća su se posvađala tokom noći, u porodičnoj kući, a pretpostavlja se da su motiv sukoba poremećeni porodični odnosi. Ignjat je kako kažu komšije koristio narkotike i znao je da maltretira ukućane, a Bogdan je bio tih, miran i odličan đak i student psihologije.

Na kući su vidljivi tragovi tuče jer su stakla polupana, a kako se saznaje Bogdan je brutalno pretukao brata bokserom gotovo mu smrskavši glavu, a onda ga dokrajčio nožem. Roditelji su sa najmlađim bratom bili u Beogradu kada se dogodio ovaj jezivi zločin.

foto: Printskrin/Facebook

Bogdan je pripremao ubistvo brata jer je unapred iskopao rupu u koju je nameravao da ga zakopa, a roditeljima je javio da su Ignjata odveli neki momci. Policija je patrolirajući primetila Bogdana oko 3 sata ujutro kako gura kolica u kojima se nalazio leš zamotan u čaršav, lopata i flaša.

Kada su pogledali šta vozi u kolicima ostali su u šoku kada su ugledali krvavo beživotno telo. Kada su ga pirtali ko je to hladno je rekao: Moj brat!

Kurir.rs

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track