Najnovije vesti

SRBIN NAPRAVIO HAOS NA MALTI: Lažno se predstavljao kao pripadnik Legije stranaca, UHAPŠEN U TERETANI, pa pobegao iz bolnice! SAD IDE NA ROBIJU
Foto: Profimedia

moraće da plati i novčanu kaznu

SRBIN NAPRAVIO HAOS NA MALTI: Lažno se predstavljao kao pripadnik Legije stranaca, UHAPŠEN U TERETANI, pa pobegao iz bolnice! SAD IDE NA ROBIJU

Crna Hronika

Srbin Miloš C. osuđen je na Malti na godinu dana zatvora i novčanu kaznu jer je koristio lažna dokumenta.

On se, naime, predstavljao kao veteran srpske vojske Boris Čarnić, po hapšenju je pokušao da pobegne, a zatim je napao policijskog inspektora.

Miloš C. je uhapšen u jednoj teretani nakon što je utvrđeno da koristi lažni identitet i na teret mu se stavlja opiranje hapšenju, bežanje od policije i nanošenje povrede službenom licu.

Njegovo hapšenje usledilo je nakon što je policija utvrdila da Boris Čarnić, kako se predstavljao, zapravo ne postoji, a utvrđeno je da su neistinite tvrdnje da je srpski ratni veteran i bivši pripadnik francuske Legije stranaca, prenosi portal Njuzbuk.

Prilikom hapšenja se policajcima požalio da želi da vidi lekara nakon čega su ga odveli u bolnicu Mater Dei na Malti, ali je Cvetković odatle pobegao. Ubrzo je usledilo njegovo ponovno hapšenje, prilikom kojeg je povredio inspektora.

Cvetković je osuđen na godinu dana zatvora, a moraće da plati kaznu u iznosu od 5.000 evra, dok će ga sudski troškovi koštati 730 evra.

(Kurir.rs/Blic/ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...