Najnovije vesti

DA TI SE SRCE POCEPA: Ovo je  profilna fotografija Ignjata na Fejsbuku i na njoj čvrsto grli Bogdana i ne sluteći da grli SVOG UBICU! Porodična umrlica sve je ŠOKIRALA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

DETALJI ZVERSKOG BRATOUBISTVA

DA TI SE SRCE POCEPA: Ovo je profilna fotografija Ignjata na Fejsbuku i na njoj čvrsto grli Bogdana i ne sluteći da grli SVOG UBICU! Porodična umrlica sve je ŠOKIRALA! (FOTO)

Crna Hronika

Bogdan Gajić (20) koji je zverski ubio svog starijeg brata Ignjata (24) isplanirao je svoj jezivi zločin do detalja.

Bogdan je Ignjata ubio dok je ležao u krevetu udarcima boksera a zatim ga je  preklao. Bogdan je neposredno nakon ubistva pokušao je da zavara trag i pozvao oca koji je bio u Beogradu sa suprugom i najmlađim sinom da su došli "neki mladići i odveli Ignjata". Na taj način želeo je da izbegne bilo kakvu sumnju u umešanost "nestanka" brata. Zatim je umotao leš u najlon i čaršav stavio na kolica i krenuo ka obližnjoj šumi gde je ranije iskopao rupu.

foto: Printskrin/Facebook

Međutim policija ga je uhapsila naredno noći u redovnoj kontroli. Bilo im je sumnjivo što u gluvo doba noći gura kolica i nosi lopatu i flašu rakije. Kada su otkrili čaršav i videli jezibvu scenu kao iz najcrnejg horor filma šokirani policajci su pitali Bogdana ko je u kolicima, a on je hladno odgovorio: Moj brat!.


Šta je dovelo do ovako monstruoznog zločina još nije jasno. Komšije i poznanici kažu ove ugledne profesorske porodice iz Šapca su u šoku. Iako Gajiće znaju kao pomalo čudne, niko nije mogao ni da očekuje da će se ovako nešto dogoditi. Ignjat i Bogdan , kao i najmlađi brat bili su unuci poznatog slikara Milića od Mačve. Kao motiv se zasad navode loši porodični odnosi, a navodno je Ignjat koristio narkotike i maltretirao ukućane, dok je Bogdan bio odličan đak i student psihologije.

foto: printscreen Telegraf

Međutim, zanimljivo je da je Ignjat na Fejsbuk profilu postavio kao profilnu fotografiju trojice braće kad su bili mali. Slika stoji na njegovom profilu od 2017. godine, a na njoj najstariji brat nasmejan grli svog budućeg ubicu koji drži pognutu glavu. Ignjat nije mogao ni da nasluti da je mržnja mnogo jača od uobičajenih dnevnih razmirica i da će mu brat doći glave.

 

Ignjat je danas sahranjen na Novom groblju, a Šapčani su bili iznenađeni kada su videli njegovu umrlicu. Na njoj je među ožalošćenima i Bogdan (20). Na umrlici se ne navodi da je Ignjat tragično stradao već da je preminuo 19. avgusta u 24. godini života.

 

Kurir.rs

Foto Facebook

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...