ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI BRATOUBISTVA U ŠAPCU: I roditelji idu na saslušanje! Evo šta pokazuju prvi rezultati istrage, OTKRIVEN I MOGUĆI MOTIV ZLOČINA?!
Foto: Printskrin/Facebook

BOGDAN DO SMRTI TUKAO BRATA IGNJATA

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI BRATOUBISTVA U ŠAPCU: I roditelji idu na saslušanje! Evo šta pokazuju prvi rezultati istrage, OTKRIVEN I MOGUĆI MOTIV ZLOČINA?!

Crna Hronika -

Sumnja se da je Bogdan Gajić (20) do smrti tukao svog brata Ignjata (24) jer više nije mogao da podnese njegovo problematično ponašanje i torturu kojoj su svi ukućani bili izloženi

Motiv bratoubistva, koje je pre četiri dana potreslo Šabac, navodno je bilo problematično ponašanje žrtve Ignjata Gajića (24), kome je, nakon višegodišnje torture i zlostavljanja čitave porodice, presudio mlađi brat Bogdan (20).

Kako Kurir saznaje, dosadašnjom istragom zločina u porodici poznatog slikara Milića od Mačve utvrđeno je da su porodični odnosi bili ozbiljno narušeni.

žrtva
žrtvafoto: Privatna Arhiva

- Prvi rezultati istrage ukazuju da Ignjat godinama nije živeo sa porodicom jer je još kao srednjoškolac upao u loše društvo. Navodno, imao je problema i sa narkoticima. Kod roditelja i braće vratio se kada je zapao u ozbiljne probleme i dugove, zbog čega je gotovo istog trenutak počeo da maltretira sve ukućane. Bogdan navodno više nije mogao da trpi svakodnevno zlostavljanje, zbog čega je kobne noći dohvatio bokser i do smrti ga izudarao, a potom izbo nožem - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Njega je, podsetimo, u utorak ujutru policijska patrola zatekla kako na ulici gura kolica sa lešom svog brata, koji je imao nameru da zakopa u šumi. Iako je vest o zločinu šokirala gotovo sve Šapčane, koji su tvrdili da su u pitanju dobri, mirni i povučeni momci, saznanja da je Ignjat bio problematičan ipak su većini bila donekle poznata.

osumnjičeni
osumnjičenifoto: Printskrin/Facebook

- Priča se svašta, od toga da je Ignjat imao ozbiljan problem s drogom, do toga

da je bio nasilan. Činjenica je da oni javno nisu pravili nikakve probleme, a šta se događalo unutar njihove kuće, znaju samo oni. Šta god da se događalo, zločin ne mogu da opravdam - kazala je za Kurir jedna meštanka Šapca.

Bogdanu Gajiću je nakon saslušanja, Viši sud u Šapcu odredio pritvor do 30 dana. Inače, porodica Gajić izuzetno je ugledna, Petar, otac mladića, jeste slikar, a njegov rođeni ujak bio je proslavljeni Milić od Mačve.

Ne pričaju ni sa kim Roditelji se zatvorili u kuću

Petar i Tanja Gajić su se posle sahrane sina gotovo zatvorili u kuću, a kako Kurir saznaje, uskoro bi i oni trebalo da budu saslušani kao svedoci u istrazi koja se zbog ubistva vodi protiv njihovog srednjeg sina. - U trenutku ubistva, roditelji i najmlađi brat nisu bili u kući jer su otišli u Beograd. Ignjata su u sredu sahranili, a o tragediji ne žele da pričaju, samo oni znaju kako im je - kazale su komšije.

(Kurir.rs/J. I./ Foto:Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track