Najnovije vesti

ŽENU KOJA JE PLATILA BAŠTOVANU DA JOJ UBIJE MUŽA ŠALJU NA POSMATRANJE: Tatjana nije puno pričala, uvek je sedela po strani i delovala da je LJUTA!
Foto: Profimedia

DALI JE BILA URAČUNLJIVA

ŽENU KOJA JE PLATILA BAŠTOVANU DA JOJ UBIJE MUŽA ŠALJU NA POSMATRANJE: Tatjana nije puno pričala, uvek je sedela po strani i delovala da je LJUTA!

Crna Hronika

Tatjana B. (48) iz Sente koja s esumnjiči za pokušaj teškog ubistva u podstrekavanju, po naredbi tužioca biće poslata na psihijatrijsko-psihološko veštačenje u Beograd.

Stručnjaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu treba da utvrde da li je Tatjana bila uračunljiva kada je tražila da joj pomoćni radnik za novčanu nadoknadu od 1.600 evra ubije muža.

Ona se nalazi u Okružnom zatvoru u Subotici, dok će ostali svedoci, potencijalni ubica baštovan (33), Tatjanin suprug Zoran B. (49) i drugi Senćani koji bi mogli da budu upućeni u ovaj slučaj u toku ove sedmice biti saslušani u Višem sudu, odnosno tužilaštvu.

Tatjana je od maja pokušavala da realizuje plan u dogovoru sa baštovanom, ali motiv još nije poznat. Tražila je od njega da u toku noći uđe u njihovu kuću, ubije Zorana, a nju pretuče i izvrši premetačinu.Odmah mu je tadadala 1.000 evra.

Baštovan je kako s enezvanično saznaje novac potrošio, a Tatjanin plan nije sproveo u delo. Ona je na njega počela da vrši pritisak da to uradi, a on je onda sve prijavio policiji. Žena je uhapšena u četvrtak prilikom primopredaje 80 evra za pomoćnika u krivičnom delu.

"Poznajemo ih oboje. Bili smo i na istim slavljima. Zoran je jako sposoban, dobar, spretan i ljubazan. Sve najlepše mogu dakažem za njega. O Tatjani imam drugačiju sliku. Nikada nije previše pričala sa drugim ženama, već je sedela po strani i delovala da je ljuta. Odgovarala je kratko na pitanja, ali se sama nije uključivala u razgovore. Nisam puno obraćao pažnju na to i jako smo svi iznenađeni onim što smo čuli. Niko tako nešto ne bi mogao ni da pretpostavi", kaže Senćanin, poznanik bračnog para.

Od kada je Tatjana uhapšena Sentom kruže i priče o tome da je "sramota što je Tatjana život svog supruga procenila na 1.600 evra".

Kurir.rs/Blic

Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...