IGORA UBILA STRUJA DOK JE RADIO NA KUĆI KOJU JE NEDAVNO KUPIO Porodica očajna: Nije bilo boljeg čoveka od njega, bio je veliki domaćin, mnogo se radovao kući! TUGA
Foto: Printscreen Facebook

TRAGEDIJA

IGORA UBILA STRUJA DOK JE RADIO NA KUĆI KOJU JE NEDAVNO KUPIO Porodica očajna: Nije bilo boljeg čoveka od njega, bio je veliki domaćin, mnogo se radovao kući! TUGA

Crna Hronika -

Igor Denić (40) iz niškog sela Gornje Međurovo koji je u nedelju poginuo od strujnog udara, sahranjen je u rodnom selu.

Nesrećni čovek poginuo je naočigled oca i sestrića koji su mu pomagali u radovima na kući koju je nedavno kupio i kojoj se mnogo radovao. Igorov komšija Bratislav Jovanović prvi je stigao na mesto nesreće i zatekao njegovog oca i sestrića u potpunom šoku.

- Moja žena je pekla papriku za ajvar u našem dvorištu kada je čula vrisak. Odmarao sam u kući kada je uletela kukajući i povikala: "Ustani, izgleda da je Igora ubila struja" - priča Jovanović i dodaje:

- Dotrčao sam do njegove nove kuće i imao šta da vidim: Igor je bio na zemlji, a njegov otac i sestrić su bili u agoniji, jedva sam ih malo smirio. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali su lekari samo konstatovali smrt.

Opisujući tragediju, Jovanović kaže da je Igora ubila bušilica jer je bila mokra, a ono što je doprinelo smrtnom ishodu je to što se nalazio na metalnim merdevinama dok je bušio rupu na dasci.

- Strujni udar je bio tako jak da je na merdevinama ostao mrtav. U trenutku udara, sklopka je izbacila pa ga je Igorov otac nadajući se da je još živ, skinuo sa merdevinama i spustio na zemlju. Međutim, on nije davao znake života. Došla je i policija, radili su uviđaj, sve je bilo jasno, nesreća kakva se ne pamti - dodaje Jovanović.

Igor je sahranjen u pratnji mnogobrojnih rođaka i prijatelja. Među njima je, gušeći se u suzama, bila i njegova sestra od strica, Olivera Ranđelović.

- Nije bilo boljeg čoveka od mog brata, vredan, pošten, nije birao posao, išao je u Arilje da bere maline, radio je po selu sve što je mogao, bio je veliki domaćin. Cela porodica je mnogo dobra, supruga mu je išla u Nemačku da tamo radi, iza njega su ostala dva divna sina, jedan ima 20 a drugi 16 godina. Mnogo se radovao kući koju je nedavno kupio, eto navukao je građu da je sredi - jadikovala je ožalošćena žena.

Niška policija je saopštila da je po nalogu tužilaštva obavljen uviđaj na mestu na kojem je stradao Denić te da je ustanovljeno da se radi o nesrećnom slučaju.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track