TEŠKA NESREĆA U DERVENTI: Poginuo Srbin iz Srpske, povređena trojica Obrenovčana
Foto: Shutterstock

strašan SUDAR

TEŠKA NESREĆA U DERVENTI: Poginuo Srbin iz Srpske, povređena trojica Obrenovčana

Crna Hronika -

Trojica mladića iz Obrenovca prevezena u bolnicu, dok je muškarac iz RS poginuo

Borislav Jevtić (43) iz Dervente je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u nedelju oko 21 čas, dok su naši državljani iz Obrenovca Dragan P. (25), Strahinja M. (24), i Nemanja G. (28) povređeni.

Kako nezvanično saznajemo, do saobraćajne nesreće došlo je na magistralnom putu Derventa-Prnjavor.

- Nesreća se dogodila u derventskom naselju Agići kada su se sudarili „sitroen“ i „mercedes“. Poginuli Jevtić je vozio automobil marke „mercedes“, dok su tri trojica mladića iz Srbije bila u „sitroenu“ - rekao je izvor i dodao:

- Do udesa je došlo kada je „sitroen“, za čijim se upravljačem nalazio Obrenovčanin Dragan P., iz zasad neutvrđenih razloga, krećući se iz pravca Prnjavora, iznenada prešao na suprotnu, levu stranu puta. Tada je došlo do direktnog sudara sa „mercedesom“ za čijim volanom je bio Jevtić. Jevtić je podlegao povredama na licu mesta. Na automobilima je pričinjena velika materijalna šteta - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, povređeni Srbi su zbrinuti u Domu zdravlja u Derventi.

- Povređeni su kolima Hitne pomoći brzo hospitalizovani u derventski Dom zdravlja. Međutim, i dalje se ne zna ozbiljnost njihovih povreda. Naložena je i obdukcija poginulog - rekao je izvor.

Kurir/B. T.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track