STRAŠAN PRIZOR KOD VALJEVA! VOZ SMRSKAO AUTO: Otkinuo mu točak, potpuno ulubio prednji deo! Vozač samo pukom srećom preživeo (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

užas

STRAŠAN PRIZOR KOD VALJEVA! VOZ SMRSKAO AUTO: Otkinuo mu točak, potpuno ulubio prednji deo! Vozač samo pukom srećom preživeo (FOTO)

Crna Hronika -

Na pružnom prelazu kod sela Popučke nedaleko od Valjeva danas oko 17 sati dogodio se sudar automobila i voza.

Automobil je prilično oštećen, pa je prava sreća da nema povređenih.

- Na pružnom prelazu kod sela Popučke došlo je do sudara voza i putničkog vozila. Nema povređenih. Pričinjena je materijalna šteta - kažu u MUP Srbije.

Policija je obavila uviđaj, a do nesreće je došlo jer je automobil prešao preko šina onda kada prelazak nije bio dozvoljen.

"Do naleta voza na automobil došlo je zbog nepoštovanja svetlosne, zvučne i drumske signalizacije od strane vozača. Istražna komisija i saobraćajna policija na licu mesta vrše uviđaj", saopštila je „Infrastruktura železnice Srbije“.

Nakon završetka uviđaja očekuje se uspostavljanje redovnog saobraćaja vozova.

Podsetimo, jedna od nastravičnijih nesreća u posednjih godinu dana dogodila se 21. decembra 2018. godine u selu Donje Međurovo kod Niša kada su se sudara voz i autobus "Niš ekspresa". Tada je na mestu nesreće i kasnije od posledica zadobijenih povreda stradalo osmoro ljudi, među kojima su i deca, a 29 je povređeno.

(Kurir.rs(Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track