OGLASILA SE MAJKA MALE JANE (13): Marija otkrila zašto je stvarno devojčica nestala i šta se desilo kad su otišle u policiju
Foto: Facebook Printscreen

dete nije ništa krivo

OGLASILA SE MAJKA MALE JANE (13): Marija otkrila zašto je stvarno devojčica nestala i šta se desilo kad su otišle u policiju

Crna Hronika -

Majka Jane S. (13) Marija L. potvrdila je da je njen suprug Jablan V. osumnjičen za silovanje njene ćerke i da se nalazi u pritivoru.

Podsetimo, Jana je nestala 26. avgusta, a dan kasnije je pronađena. Istog dana je njen očug Jablan V. uhapšen i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je u silovao devojčicu.

Navodno je, kako mediji prenose, priznao da je imao seksualne odnose da maloletnom pastorkom. Devojčica je, prema pisanju medija, usvojena.

foto: Privatna Arhiva

Kako kaže njena majka Marija L, ništa nije ukazivalo na to da se tako nešto dešava u kući jer su, navodi, o svakom problemu pričali i zajednički ga rešavali.

- Pročitala sam zbog čega je osumnjičen jer mi nisu rekli zbog čega ga zadržavaju. Ona je pobegla u grad dok smo bile da damo izjavu u policijskoj stanici. Rekla mi je da je pobegla jer je mislila ću je grditi – navodi Marija L.

- Ona je ovde najmanje kriva, to sam joj rekla i da mi ni na kraj pameti nije bilo da je grdim – dodala je ona.

Marija je potvrdila da je njen suprug u pritvoru.

- Ja sam prva za to da se vidi da li su te optužbe tačne. Nikad ni za šta nije bio osuđivan - dodaje Marija.

Meštani Kisača, koji poznaju Mariju i njenu ćerku, nisu bili raspoloženi da otvoreno, imenom i prezimenom, govore o ovom slučaju.

Kratko su prokomentarisali da je Mariji Jablan treći muž.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track