OVO JE MLADOŽENJA IZ SRBIJE ZBOG KOJEG JE ČITAV PAZAR ZAVIJEN U CRNO: Mladi Bato na MEDENOM MESECU pao sa 6. sprata hotela u Turskoj
Foto: Printscreen Facebook

rodbina i prijatelji u šoku, porodica zavijena u crno

OVO JE MLADOŽENJA IZ SRBIJE ZBOG KOJEG JE ČITAV PAZAR ZAVIJEN U CRNO: Mladi Bato na MEDENOM MESECU pao sa 6. sprata hotela u Turskoj

Crna Hronika -

Prošle nedelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo, napisala je jedna od njegovih poznanica na Fejsbuku

BEOGRAD - Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, izgubio je život u Turskoj, kada je pao sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mesecu.

On se oženio pre samo nekoliko dana i u Novom Pazaru je organizovana svadba posle čega su mladenci otišli na medeni mesec u Tursku. Bato je stradao juče pre podne vest o njegovoj smrti pronela se Pazarom. Objavio ju je juče i Glas Pazara.

Zasad je nejasno kako se tragedija dogodila, da li je mladoženja pao ili sam skočio sa zgrade. Neutešna porodica odmah se uputila u Tursku.

Smrt sina ugledne pazarske profesorke, koji je slovio za dobrog i poštenog momka i vernika, pogodila je žitelje Pazara, koji su se od njega opraštali i na društvenim mrežama.

- Novi Pazar i Sandžak danas su ostali bez još jednog dobrog mladog insana koji je voleo svoj narod, Grad i sve čime se svi ponosimo...", objavio je Glas Pazara.

foto: Facebook Printscreen

- Noćas je naša ulica tiha. Nema smeha ni žagora. Ni dečji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutešni. Samko lepoto. Dobroto. Prošle nedelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo - napisala je jedna od njegovih poznanica na Fejsbuku.

Od njega su se oprostili i navijači.

- Samir Tuzinac :( Vole te braća tvoja - objavila je "Torcida Sandžak" na Fejsbuku.

(Kurir.rs/Glas Pazara)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track