SMRT NA MEDENOM MESECU: Posvađao se sa ženom i ubio se?
Preminuo... Samir Tuzinac, Foto: Printscreen Facebook

Mladić iz Srbije skočio sa terase u Turskoj

SMRT NA MEDENOM MESECU: Posvađao se sa ženom i ubio se?

Crna Hronika -

Tuga - Samir Tuzinac (35) iz Novog Pazara bio s novopečenom suprugom u luksuznom hotelu u Alanji, ali je drugog dana odmora odlučio da okonča život

Samir Tuzinac (35) iz Novog Pazara, koji je u četvrtak izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata hotela u Turskoj, okončao je život pošto se posvađao sa suprugom, prenose turski mediji.

Kako navode, Samir je u letovalište Alanja došao samo dva dana pre tragedije s novopečenom suprugom Alminom Humanović Tuzinac (34). U luksuznom hotelu su boravili na svom bračnom putovanju, odnosno na medenom mesecu, pošto su se venčali samo sedam dana ranije u Novom Pazaru.

Umro joj pred očima

- Smestili su se u hotel sa pet zvezdica. Dobili su sobu na šestom spratu. Drugog dana odmora novopečeni mladenci su se posvađali. Još uvek nije poznato zbog čega. U žaru rasprave, Samir je izašao na terasu i pred očima supruge skočio. Pao je na beton i ostao nepomičan u lokvi krvi - preneli su mediji.

samo sedam dana bio u braku
samo sedam dana bio u brakufoto: Printscreen Facebook

Oni su dodali da je unezverena Almina pozvala pomoć.

- Uprkos brzom dolasku lekara i policije, Tuzincu nije bilo spasa. Almina nije mogla da dođe sebi od šoka. Neutešno je jecala i doživela je nervni slom, pa su je lekari zbrinuli - pišu mediji.

Telo preminulog preneto je na obdukciju, a u Tursku su doputovali i članovi njegove i Alminine porodice kako bi preuzeli telo i prebacili ga u Srbiju.

- U Tursku je stigla i majka nastradalog. Ona je sve vreme bila uz Alminu, koja je u veoma lošem psihičkom stanju - kaže izvor.

Prijatelji u neverici

Meštani Novog Pazara zatečeni su iznenadnom smrću sugrađanina. - Bio je izuzetno dobar, miran momak. Veliki vernik i poštena duša. Još uvek ne možemo da verujemo da ga nema - kažu Novopazarci i dodaju da je Samir bio cenjen u svom gradu.

Skrhane...  Samirove  majka i  supruga
Skrhane... Samirove majka i suprugafoto: printscreen miliyet.com.tr

- On je dete iz ugledne porodice. Majka mu je nastavnica u jednoj osnovnoj školi, a oca nije imao - kažu poznanici.

Među njegovim prijateljima ima i onih koji ne veruju da se ubio.

- Viđao sam ga i pre i posle svadbe. Sve je bilo potpuno normalno, ponos svih nas, sa mnogo planova za budućnost. Možda je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno, možda je pao sa terase - rekao je komšija porodice.

Poslednji pozdrav Samiru uputili su i navijači Torcide iz Novog Pazara.

Neutešni SVI TUGUJU

Komentari na novopazarskim portalima koji su preneli vest potvrdili su priče da je Tuzinac bio cenjen u svom rodnom mestu. - Noćas je naša ulica tiha. Nema smeha, ni žagora. Ni dečji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutešni. Samko, lepoto. Dobroto. Prošle nedelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo - napisala je jedna Novopazarka.

Brojke

7 dana je Samir bio u braku 2 dana su Tuzinac i njegova žena bili u Turskoj

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: printscreen Facebook,printscreen miliyet.com.tr )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track