HOROR NA MEDENOM MESECU, MLADOŽENJA PAO SA TERASE DOK JE ŽENA SPAVALA? Mlada skrhana od bola u zagrljaju svekrve čeka da preuzme telo  (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

tragedija

HOROR NA MEDENOM MESECU, MLADOŽENJA PAO SA TERASE DOK JE ŽENA SPAVALA? Mlada skrhana od bola u zagrljaju svekrve čeka da preuzme telo (FOTO)

Crna Hronika -

Novopazarac Samir Tuzinac (35) zvani Bato, poginuo je u petak u Turskoj, kada je pao sa 6. sprata hotela u kome je bio na medenom mesecu.

Tuzinac se oženio pre samo nekoliko dana i u Novom Pazaru je organizovana svadba. Nakon toga, sa suprugom je otišao na medeni mesec u Tursku i tamo je stradao dok je njegova supruga spavala.

Pojedini mediji su objavili da se Tuzinac ubio skokom sa šestog sprata, ali turske vlasti nisu potvrdile tu informaciju.

Posle njegove smrti, mnogi Novopazarci su se objavama na društvenim mrežama oprostili od Tuzinca koji je, kako su navodili, bio dobar momak, veliki vernik i pošten čovek, da je grad mnogo izgubio.

Od Tuzinca su se oprostili i navijači FK Novi Pazar, poznati kao "Torcida".

Posle vesti o Samirovoj smrti, neutešna porodica se uputila ka Turskoj. Mediji su objavili i da je njegova majka ugledni nastavnik u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi.

Turski fotograf je jadnu ženu slikao sa snahom ispred mrtvačnice Zavoda za sudsku medicinu. One čekaju na najnovije detalje i informacije o preuzimanju tela.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track