DVOJE TEŠKO POVREĐENO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Devojka probila ogradu i survala se s mosta!
Foto: Kurir.rs

UŽAS

DVOJE TEŠKO POVREĐENO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Devojka probila ogradu i survala se s mosta!

Crna Hronika -

Tamara B. (19) i nepoznati mladić preživeli su pad sa 15 metara visine kad je Tamara, vozeći "reno klio" na Pančevačkom mostu, izgubila kontrolu i sletela na Bulevar despota Stefana

Tamara B. (19) i mladić (25) koji još nije identifikovan teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se desila na Pančevačkom mostu u Beogradu juče u 5.20, kad je automobil u kom su se nalazili probio zaštitnu ogradu i pao na krov sa 15 metara!

mesto gde je automobil pao
mesto gde je automobil paofoto: Kurir.rs

Kako saznajemo, devojka i mladić su se automobilom "reno klio" kretali u smeru ka Borči.

15 metara je visina mosta
15 metara je visina mostafoto: Kurir.rs

Neprilagođena brzina

- Automobil je odjednom skrenuo, probio bankinu na Pančevačkom mostu i survao se na Bulevar despota Stefana, nedaleko od pijace ribolovačke opreme - rekao je izvor i dodao: - Verovatno je išao brzo i nije uspeo da se zaustavi. Pretpostavlja se da je Tamara B. bila za volanom, a da je mladić bio suvozač. Hitna pomoć, policija i vatrogasci brzo su stigli na mesto nesreće. - Vatrogasci su sekli auto da izvuku povređene. Oboje su u teškom stanju prevezeni u UC i smešteni na intenzivnu negu - rekao je izvor i dodao da se ispituje zbog čega je automobil izgubio kontrolu i sleteo s mosta.

probijena zaštitna ograda
probijena zaštitna ogradafoto: Kurir.rs

Ljudi koji rade ispod "pančevca", u blizini mesta na koje je "reno" sleteo, kažu da je krvi, stakla i delova automobila bilo na sve strane. - Ovaj most je jako loš. Ograda stara, istrulela i rasklimana. Praktično ničemu ne služi - rekao je majstor koji radi u blizini nesreće i dodao: - Verovatno je auto išao brzinom od oko 100 na sat, mada verujem da bi se ograda srušila i pri duplo manjoj brzini.

nakon sletanja auta privremeno sanirana zaštitna ograda
nakon sletanja auta privremeno sanirana zaštitna ogradafoto: Kurir.rs

"Jugo" nije stao na "stop"

Naš sagovornik kaže da se seća i nesreće od pre godinu dana, kad su na istom mestu u gotovo identičnoj nesreći poginuli otac i ćerka. Naime, 3. oktobra 2018. samo sto metara dalje živote su izgubili Mirko Ranković (73) i njegova ćerka Vesna (47). - Oni su bili u "jugu" i Mirko, koji je bio za volanom, nije se zaustavio na znak "stop" postavljen pre uključenja na most. Zbog toga su se sudarili s "renoom", a potom je njihov "jugo" proleteo kroz zaštitnu ogradu i pao u ambis. Vesna je na mestu ostala mrtva, dok je njen otac preminuo po dolasku lekarske ekipe - podsetio je naš izvor.

automobil u kojem su poginuli otac i ćerka
automobil u kojem su poginuli otac i ćerka foto: Dragana Udovičić

Poražavajuća statistika

ZA TRI GODINE 100 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA

Na Pančevačkom mostu od 2016. godine do danas zabeležen je veliki broj saobraćajnih nesreća. - Na ovom mostu za tri godine desilo se oko 100 saobraćajnih nesreća. Posebno je kritičan prilaz mostu iz Bulevara despota Stefana, tačnije sama ulivna rampa, gde se i sada dogodila saobraćajna nesreća - rekao je izvor.

Kurir.rs / B.Travica / Foto: Kurir.rs / Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track