Najnovije vesti

UHAPŠEN MANIJAK SA BUVLJAKA U NOVOM BEOGRADU! Prodavac Miladin (68) seksualno uznemiravao maloletnika u kabini za probanje odeće
Foto: Shutterstock

užas

UHAPŠEN MANIJAK SA BUVLJAKA U NOVOM BEOGRADU! Prodavac Miladin (68) seksualno uznemiravao maloletnika u kabini za probanje odeće

Crna Hronika

Protiv Miladina L. (68), koji je uhapšen zbog sumnje da je maloletnog dečaka M. K. (14) hvatao za polni organ na pijaci Otvoreni tržni centar u Novom Beogradu, već se vodi postupak zbog izvršenja dva ista krivična dela, saznaje Kurir.

Miladin L. (68), prodavac odece na "Buvljaku" uhapšen je juče zbog sumnje da je izvršio polno uznemiravanje. Njemu je određeno zadržavanje po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, jer postoji sumnja da je na buvljaku na Novom Beogradu pored svoje tezge u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M. K.

- Osumnjičeni će sutra biti priveden na saslušanje, nakon čega će tužilaštvo predložiti određivanje pritvora, jer već raspolažemo dokazima koji po nama ukazuju na postojanje opasnosti da će osumnjičeni ponoviti krivično delo. Pošto sumnjamo da je bilo još ovakvih slučajeva koji nisu prijavljeni ,ukoliko je neko imao slično iskustvo potrebno je da to prijavi policijskoj stanici Novi Beograd - rečeno je u Trećem OJT.

Kako Kurir nezvanično saznaje, protiv Miladina L. već se vodi postupak zbog izvršenja dva ista krivična dela.

- On se sumnjiči da je 20. juna prošle godine polno uznemiravao maloletnog dečaka M. P, a 16. avgusta iste godine devojku U. M. (24). On je tada nakon privođenja zadržan, ali je sud odbio predlog tužilaštva za određivanje pritvora, a kasnije je odbijena i žalba tužilaštva na takvu odluku - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg izvora, veštačenjem je tada utvrđena psihoorganska razgradnja ličnosti osumnjičenog sa tendencijom progresije u budućnosti, trajno stanje koje se ne leči, ali je on uračunljiv i nije duševno bolestan.

(Kurir.rs/ Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...