NISAM PIPAO DETE! KOLEGA S DRUGE TEZGE MI SMEŠTA JER IMAM BOLJU ROBU: Prodavac sa buvljaka na Novom Beogradu izneo bizarnu odbranu...
Foto: Shutterstock

istraga u toku

NISAM PIPAO DETE! KOLEGA S DRUGE TEZGE MI SMEŠTA JER IMAM BOLJU ROBU: Prodavac sa buvljaka na Novom Beogradu izneo bizarnu odbranu...

Crna Hronika -

Miladin L. (68), prodavac na novobeogradskom Buvljaku, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao M. K. (14), ispričao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da ga je lažno optužila konkurencija s druge tezge „pošto ima bolju robu“.

Kako Kurir saznaje, Miladin L. tvrdio je da ništa od onoga što mu se stavlja na teret nije tačno.

- Htele su da mi naude kolege s druge tezge. Roba koju prodajem je bolja od njihove, zato su ljubomorni - rekao je navodno na saslušanju osumnjičeni.

Dodirivao dečaka

Podsetimo, pijačni prodavac sumnjiči se da je maloletnika, dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu, dodirivao po polnom organu.

- Miladin ima tezgu, prodaje garderobu koja može da se isproba u improvizovanoj kabini. Kako se sumnja, u nedelju je dečak ušao u kabinu da proba stvari, a osumnjičeni je ušao za njim, navodno da mu pomogne da proba. Navodno, dva puta ga je uhvatio za polni organ i poljubio ga u usta - objašnjava izvor iz istrage.

Kako navodi, dečak je uspeo da se snađe i pobegne, a potom je ceo slučaj prijavio policiji, koja je uhapsila Miladina L. Posle privođenja, po nalogu tužilaštva, prodavcu je određeno zadržavanje.

- Proveravaju se sumnje da četrnaestogodišnjak nije njegova jedina žrtva, kao i da li je eventualno seksualno uznemiravao još dece - dodaje on.

Izvor iz istrage otkrio je da se protiv Miladina L. već vodi postupak zbog polnog uznemiravanja. Prema njegovim rečima, u junu prošle godine takođe je seksualno uznemiravao maloletnika.

Spopadao i devojku

- U avgustu iste godine, kako se sumnja, nasrnuo je na devojku U. M. (24). Tada mu pritvor nije određen jer sud nije prihvatio predlog tužilaštva - dodaje sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, u istrazi koja je pokrenuta prošle godine, mladić i devojka za koje se sumnja da su bili žrtve pijačnog prodavca potvrdili su da ih je neprimereno dodirivao po telu.

Predložili pritvor

TUŽILAŠTVO VERUJE DA ĆE PONOVO DA NAPADNE

Treće osnovno tužilaštvo, kako Kurir saznaje, predložilo je sudu da Miladinu L. odredi pritvor do mesec dana.

- Tužilaštvo smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Kurir / Jelena Spasić

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track