Najnovije vesti

IVANU (22) JE DEČKO (24) U MARTU BRUTALNO PRETUKAO, A SADA JOJ JE STIGLA I CRNA RUŽA: Danima dobija uvredljive poruke sa nepoznatog broja! Upozoravaju je da pazi kuda ide i šta govori
Foto: Printscreen Facebook

sve je prijavila policiji

IVANU (22) JE DEČKO (24) U MARTU BRUTALNO PRETUKAO, A SADA JOJ JE STIGLA I CRNA RUŽA: Danima dobija uvredljive poruke sa nepoznatog broja! Upozoravaju je da pazi kuda ide i šta govori

Crna Hronika

Ivana Filipović (22) koju je 12. marta u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24) u poslednje vreme je dobila više uvredljivih SMS poruka sa nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji.

Tužilaštvo smatra da nema osnova sa pokretanje krivičnog postupka, dok u policiji kažu da će istražiti ko je slao poruke koje su devojku i njenu porodicu uznemirile, s obzirom na vezu sa krivičnim postupkom za nasilje u porodici koji se vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu, saznaje Telegraf.rs.

Ivana Filipović
Ivana Filipovićfoto: Privatna arhiva, Facebook

- Ivana je više puta sa nepoznatog telefonskog broja SMS porukama upozoravana da pripazi kuda ide, šta radi, šta priča, da razmisli o izmeni iskaza na sudu, pa joj je čak i ponuđen novac da odustane od tužbe. Zbog svega je uznemirena, kao i njena porodica i ne znaju ko bi mogao da bude dušebrižnik koji je savetuje i upozorava šta je za nju najbolje - navodi izvor.

Navodno je u jednoj poruci Ivani najavljeno da očekuje crnu ružu, koju je posle par dana i primila brzom poštom.

Takođe, nezvanično se navodi kako je i njen otac primio pismo od anonimnog pošiljaoca u kojem mu se preporučuje da ćerku posavetuje šta će reći na suđenju i o njoj piše ne baš biranim rečima.

Đorđe Lacković
Đorđe Lackovićfoto: Printscreen/Facebook

Porodice Lacković i Filipović su prekinule kontakt nakon što je Đorđe brutalno pretukao Ivanu. Dok se Ivana, navodno, samo jednom čula sa porodicom svog dečka dok je ležala u bolnici i to pre nego što je on uhapšen, njeni roditelji su odmah prekinuli komunikaciju sa nesuđenim prijateljima

- Pošto se nisu javljali na telefon, a porodica Lackovića je shvatila da nije najpametnije da im idu na kapiju, navodno su preko bliskih rođaka ponudili novac da Ivana odustane od tužbe, što bi za njega bila olakšavajuća okolnost na suđenju jer bi ga u tom slučaju teretilo samo tužilaštvo po službenoj dužnosti. Njena porodica je demantovala da se nagodila - navodi izvor Telegraf.rs.

Ivana Filipović je saslušana u okviru istrage koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i prema nepotvrđenim informacijama izjasnila se da se pridružuje krivičnom gonjenju koje je pokrenuto po službenoj dužnosti. Angažovala je i advokata iz Novog Sada.

Ona od kraja marta, kada je napustila posao u jednoj novosadskoj kladionici, živi u selu, kod roditelja.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...