LUKA RADEVIĆ UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA DALIBORA KALUĐEROVIĆA I DUŠANA VLAHOVIĆA: Pretukao ih i ostavio u LOKVI KRVI s teškim povredama!
Foto: Privatna arhiva

brutalno ih napao

LUKA RADEVIĆ UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA DALIBORA KALUĐEROVIĆA I DUŠANA VLAHOVIĆA: Pretukao ih i ostavio u LOKVI KRVI s teškim povredama!

Crna Hronika -

Podgoričanin Luka Radević (27) uhapšen je zbog sumnje da je 28. avgusta pretukao Dalibora Kaluđerovića (35) i Dušana Vlahovića (41) nadomak Sahat kule u Podgorici.

"Službenici Uprave policije u Podgorici su lišili slobode L.R. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična dela teška telesna povreda na štetu dva lica. Naime, Dežurna služba Centra bezbednosti Podgorica je, 28. avgusta 2019. godine oko 01.20 časova, obaveštena od strane građana da se u ulici Petra Prlje nalaze dva lica sa povredama iz nasilja. Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mesta. Lica su transportovana u Urgentni blok KCCG na ukazivanje medicinske pomoći. U ovom događaju D.V. (41) i D.K. (35) su zadobili teške telesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Radević je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da je počinio dva krivična dela teška telesna povreda.

"On je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikata, fizički napao D.K. i D.V. zadajući im više udaraca u predjelu glava, usled kojih je D.K. pao i izgubio svest", saopšeno je iz policije.

Podsetimo, Kaluđerović i Vlahović pretučeni su u noći 28. avgusta nadomak podgoričke Sahat kule i ostavljeni u lokvi krvi.

Kaluđerovićev brat Nikola Rajković, “Vijestima” je ispričao da su dan kasnije saznali da je tridesetpetogodišnjak u Kliničkom centru u Podgorici i da se lekari bore za njegov život.

"Rekli su nam da je pronađen u lokvi krvi sa teškim povredama glave. U Kliničkom centru su nam rekli da se bore za njegov život i da će, iako nekim čudom preživi, ostati invalid. Pretpostavljam da su njega i njegovog prijatelja pretukli i ostavili tako, misleći da su ih ubili", rekao je on.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track