NOVI DOKAZ PROTIV ZORANA NJEGUŠA: Fudbalera tajno snimali u Beogradu!
Foto: Saša Pavlić

PRANJE PARA

NOVI DOKAZ PROTIV ZORANA NJEGUŠA: Fudbalera tajno snimali u Beogradu!

Crna Hronika -

Specijalni sud u Beogradu prihvatio je da kao dokaz protiv Zorana Njeguša i ostalih optuženih protiv kojih se vodi postupak zbog pranja novca koristi audio-zapis na kom je razgovor bivšeg fudbalera od 4. novembra 2015.

- Sud ne može da ga koristi, tužilaštvo je imalo te izveštaje već četiri godine i bili su u obavezi da nam ih dostave. Ovo je stravična zloupotreba tužilaštva - protestovao je protiv preslušavanja tonskog zapisa Njegušev branilac, advokat Aleksandar Aleksić.

On je posle suđenja objasnio da nije reč o razgovoru koji je snimljen na osnovu prisluškivanja telefona, već putem takozvanog ambijentalnog snimanja, tvrdeći da je kvalitet snimka loš.

- Reč je o jednom razgovoru koji je navodno bivši fudbaler Crvene zvezde vodio u sportskom objektu u Beogradu, a neko ga je snimio, najverovatnije mobilnim telefonom - objašnjava sagovornik.

Njegušu se inače sudi zbog sumnje da je prao novac za Vitomira Bajića, koji se ubio u pritvoru u Italiji, gde je boravio zbog sumnje da je učestvovao u švercu narkotika.

(Kurir.rs/J. Spasić/ foto Saša Pavlić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track