KRVAVA TRAGEDIJA U OKOLINI POŽAREVCA: Ubio sam komšiju, dođite po mene!
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

stravično

KRVAVA TRAGEDIJA U OKOLINI POŽAREVCA: Ubio sam komšiju, dođite po mene!

Crna Hronika -

Starac (70) iz sela Mala Crnica nakon svađe izbo nožem suseda (59), a potom sam pozvao policiju, sačekao patrolu i priznao zločin

Jagoš R. (70) uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru nasmrt izbo nožem svog komšiju Ljubišu S. (59) na njivi kod Male Crnice nedaleko od Požarevca, nakon višegodišnje međusobne netrpeljivosti i sukoba.

Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila u ataru sela Boževac, a osumnjičeni Jagoš je sam pozvao policiju i prijavio da je ubio komšiju. - Jagoš i Ljubiša se nisu dobro slagali već duže vreme, pa se pretpostavlja da je upravo to motiv ovog zločina. Šta je konkretno isprovociralo Jagoša da zgrabi nož i izbode komšiju, još nije poznato - rekao je izvor.

Kako saznajemo, nesrećni čovek je od zadobijenih povreda preminuo na mestu. - Ljubiša je ubrzo nakon uboda nožem iskrvario, tako da je Hitna pomoć po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Tokom krvavog pira Jagoš je i sam sebe posekao, što je konstatovano tokom uviđaja - rekao je izvor i dodao: - Nakon što je video da Ljubiša ne daje znake života, shvatio je šta je uradio. Uzeo je telefon i pozvao policiju. Tokom uviđaja on je sve vreme ponavljao da nije imao nameru da ga ubije, već da je izgubio kontrolu tokom svađe i potegao nož - kaže izvor.

Kurir.rs/B. T. Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track