MAFIJA NE OPRAŠTA: Novosadska policija na nogama, potraga za ubicom CRNOGORCA UBIJENOG IZ OSVETE zbog likvidacije koju je izvršio njegov sin! (FOTO)
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

u zemlju propao

MAFIJA NE OPRAŠTA: Novosadska policija na nogama, potraga za ubicom CRNOGORCA UBIJENOG IZ OSVETE zbog likvidacije koju je izvršio njegov sin! (FOTO)

Crna Hronika -

Novosadska policija je na nogama i U potrazi za ubicom koji je u ponedeljak oko 22. sata likvidirao Crnogorca Željko Bulatović (55) u Novom naselju. Međutim ubica je još uvek u bekstvu iako je je juče blokiran kvart.

Kako nam je potvrđeno u novosadskoj policiji, potraga još traje, ali druge informacije ne mogu da otkrivaju. Bulatović je ubijen hicem iz pištolja ispred petospratnice u kojoj je navodno živeo prethodnih nekoliko meseci.

foto: Kurir/S.S.

Motiv likvidacije je najverovatnije osvete za ubistvo Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016, za koje su osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), sin ubijenog Željka Bulatovića. Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.čko javno

Miroslav Lazarević (32), bio je član auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, a ubijen je 16, oktobra 2016. godine u takođe u sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom “golf 7” vozio kroz Beogradsku ulicu.

foto: Kurir/S.S.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čaure pronađene su na mestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tela i garderobe ubijenog ispaljeni iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMV.

Supruga ubijenog Branka Lazarevića tokom svedočenja je tražila da se optuženi najstrože kazne za zločin, koji je nazvala "podmuklim i kukavičkim činom". Na pitanje predsednika sudskog veća ova majka troje dece rekla je da zahteva i odštetu, ali iznos nije precizirala navodeći da ništa ne može da namiri štetu i bol njene porodice.

Kurir.rs

Foto S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track