viši sud

KURIR ISPRED SUDA U KATANIĆEVOJ: Advokat ga preduhitrio pa rekao Zoran se izjasnio da nije kriv, a onda je progovorio i Marjanović (KURIR TV)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, danas je pred Višim sudom u Katanićevoj, u centru Beograda, u pratnji advokata odgovarao na pitanja novinara posle pripremnog ročišta održanog u podne.

- Evo ja ću vam pomoći... Zoran se izjasnio da nije kriv - rekao je advokat umesto Marjanovića baš u trenutku kada je optuženi zaustio da odgovori novinarima.

Odmah potom je na pitanje kako se oseća, odgovorio da "progon predugo traje i da sve ovo predugo traje".

Današnje pripremno ročište okončano je odlukom da suđenje počne 5. novembra. Ovo ročište je bilo zatvoreno za javnost i njemu su prisustvale samo stranke u postupku, tužilac, Marjanović i njegova četiri advokata.

Na ročištu je utvrđivano koji će se dokazi tužilaštva i odbrane izvoditi tokom predstojećeg suđenja, a optuženi Marjanović se kratko izjasnio o krivici. On od početka ovog slučaja tvrdi da suprugu nije ubio. Podsetimo, sud mu je proletos vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode.

(Kurir.rs/J.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track