Najnovije vesti

NEVERICA U PARAĆINU: Pronađeno telo sportskog radnika Predraga Matića (57), mrtav 8 dana ležao u stanu KOMŠIJE ALARMIRAO NEPODNOŠLJIV MIRIS
Foto: Vlada Šporčić

pronašli ga u fazi raspadanja

NEVERICA U PARAĆINU: Pronađeno telo sportskog radnika Predraga Matića (57), mrtav 8 dana ležao u stanu KOMŠIJE ALARMIRAO NEPODNOŠLJIV MIRIS

Crna Hronika

PARAĆIN - Telo poznatog sportskog radnika Predraga Matića (57), iz Paraćina, u stanju raspadanja, pronađeno je sredu po podne u njegovom stanu u Ulici Svetog Save u tom gradu.

Mrtvog Matića pronašla je policija koja je ušla u stan na poziv profesionalnog upravnika zgrade, a lekarka je potom konstatovala da je smrt nastupila prirodnim putem, pre osam do 10 dana, pišu Novosti.

- Stanari su mi prijavili da se zgradom širi nepodnošljiv miris, pa sam poslao održavaoca zgrade da proveri podrum i potkrovlje, ali ništa nije otkrio. Kod Predraga, ulazna vrata su bila odškrinuta, postavljena patika, a komšije su rekle da on često ostavlja tako da se stan luftira. Zvonio sam i kucao, ali nisam smeo da uđem, pa sam pozvao policiju. Pozornik je konstatovao da je čovek mrtav, a doktorka je ustanovila da je infarkt u pitanju - kaže Aleksanadar Živković.

Matić je živeo sam, nije bio oženjen niti ima decu, pa je policija kontaktirala sa njegovom rođenom sestrom koja sa porodicom živi u Jagodini, a koja je sutradan došla da uzme smrtovnicu i obavi formalnosti.

Komšije ovog sportskog radnika u neverici su zbog Matićeve zadesne smrti jer je, kažu, bio relativno mlad čovek, a nisu znali da je imao zdravstvene probleme.

Nakon uviđaja, policija je obezbedila stan na četvrtom spratu, postavila traku, a ključeve predala profesionalnom upravniku zgrade. Potvrđeno nam je da je u pitanju zadesna, prirodna smrt, pa nije naložena ni obdukcija.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...