Najnovije vesti

TAMARA (17) POGINULA KADA JE PALA SA MOTORA KOD KUZMINA: Porodica i prijatelji u ŠOKU! Ocu ne smeju da jave da je OSTAO BEZ ĆERKE
Foto: Dado Đilas

TRAGEDIJA

TAMARA (17) POGINULA KADA JE PALA SA MOTORA KOD KUZMINA: Porodica i prijatelji u ŠOKU! Ocu ne smeju da jave da je OSTAO BEZ ĆERKE

Crna Hronika

Tamara B. (17) iz Šida, koja je poginula kod mesta Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao 30-godišnji mladić iz Hrvatske, bila je veliki zaljubljenik u dvotočkaše.

Njen otac još ne zna da je izgubio ćerku, jer se nalazi u bolnici zbog moždanog udara koji je prethodno doživeo.

Tamara B. nastradala je u četvrtak uveče, kada je motor na kom je bila suvozač udario u znak postavljen kako bi najavio radove na putu. Da li je u trenutku pada imala kacigu, kao i to šta se dogodilo sa vozačem, još nije poznato.

Njeni prijatelji i poznanici, kao i komšije iz ulice u kojoj je živela u Šidu, u velikom su šoku zbog tragedije.

- Divna devojka, kao i cela njena porodica. Kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je navodno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

- Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti. Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu - govori komšinica.

Na društvenim mrežama njeni prijatelji oprostili su se potresnim porukama, a mnogi od njih prisetili su se poslednjeg puta kada su je videli.

- Tako mi je zao Tamara... Počivaj u miru, lutko - napisao je jedan od njenih prijatelja, dok su joj drugi želeli "široke nebeske puteve".

- Nema reči koje bi opisale tugu koju osećam. Počivaj u miru draga moja Tamara, neka te anđeli čuvaju - jedan je u nizu komentara na njenom profilu.

Od Tamare su se oprostili i članovi Moto-kluba Šid, čiji je, kako kažu, bila simpatizer.

(Kurir.rs/Blic/Večernje novosti/ FOTO: Dado Đilas/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...