Najnovije vesti

ONA JE TO ZASLUŽILA! Petar (73) je ubio Sanju (42) nakon noći provedene u kafani, a njegove reči nakon zločina šokirale su inspektore!
Foto: Facebook Printscreen

stravični epilog

ONA JE TO ZASLUŽILA! Petar (73) je ubio Sanju (42) nakon noći provedene u kafani, a njegove reči nakon zločina šokirale su inspektore!

Crna Hronika

Petar Živanović (73) iz sela Svileuvo kod Koceljeve ubio je u nedelju nevenčanu suprugu Sanju Janković (42), a mediji tvrde da je uzrok tragedija ljubomora nakon noći provedene u kafanskom izlasku.

- Sanja se Petru i njegovim prijateljima pridružila oko 23 časa. Veselili su se i lepo provodili, sve dok u kafanu nije ušao jedan mladić. Živanović je u jednom trenutku primetio da Sanja očijuka sa tim momkom, pa joj je ljutito rekao da to ne radi jer sedi sa njim za stolom i sramoti ga pred prijateljima - priča izvor Informera.

On dodaje da se Sanja nije obazirala na Petrove kritike, što je njega još više razbesnelo.

- Kada je naručila novo piće, Petar ju je uhvatio za ruku i rekao da ne može više da poručuje jer kućni računi nisu plaćeni. Ona je istrgla svoju ruku, sela i počela nešto da radi na svom mobilnom telefonu. Više se ni Petar ni Sanja nisu veselili i samo su natmureni sedeli. Nakon sat i po posle ponoći izašli su iz kafane i krenuli kući - objasnio je sagovornik.

Kako je rekao izvor iz istrage, čim su došli u kuću, Petar i Sanja su nastavili žustru svađu.

- U jednom momentu nesrećna žena se okrenula i bez reči otišla na sprat kuće, ušla u sobu i legla na krevet. Živanović je u naletu ljubomore zgrabio lovačku pušku, koju je uvek držao pored svog kreveta, i popeo se na sprat kuće. Ušao je u Sanjinu sobu i sa vrata dvaput pucao u nevenčanu suprugu. Nakon zločina Petar je mirno telefonom pozvao prijatelje koji su sa njim bili u kafani i rekao im šta je uradio - rekao je izvor.

Dok je Petar Živančević pričao sa njima, došla je policija i odmah ga uhapsila.

- Petrovi prijatelji koji su zatečeni u njegovoj kući potvrdili su da su se on i Sanja posvađali u kafani. Takođe, naveli su da im je Petar priznao da je ubio ženu, kao i da je u jednom trenutku plakao i vikao da će se ubiti - kazao je sagovornik i dodao:

- Nakon hapšenja inspektori su Petra pitali zašto je ubio suprugu, a on im je hladnokrvno rekao: "Zaslužila je!"

Kurir.rs/informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...