UHAPŠENI DILERI U KRAGUJEVCU: Gajili konoplju na periferiji grada, policija ih provalila
Foto: Profimedia

hapšenje

UHAPŠENI DILERI U KRAGUJEVCU: Gajili konoplju na periferiji grada, policija ih provalila

Crna Hronika -

Inspektori kragujevačkog MUP uhapsili su M.N. (37) iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i A.B. (29) iz Kragujevca, osumnjičenog za neovlašćeno držanje opojnih droga.

A.B. se sumnjiči da je bacio kroz prozor paketić marihuane, nakon što je policija zaustavila automobil "ford“ u kome su bila dvojica osumnjičenih. Sumnja se da je M.N. prethodno prodao paketić marihuane A.B.

U prtljažniku "forda“, policija je pronašla oko 40 grama marihuane, a u vozilu "pasat“ vlasništvo A.B. još oko 12 grama, saopštila je policija.

Pretresom domaćinstva M.N. na periferiji Kragujevca pronađene su stabiljke indijske konoplje, oko 30 grama sasušene marihuane i vagica za precizno merenje.

Takođe, pronađena su i 22 metka za automatsku pušku, pa se M.N. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir.rs/D.A)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track