MISTERIOZNA SMRT LJUBISAVA (51) MUČI MEŠTANE SELA KOD ŠAPCA: Ćerka zatekla mrtvog oca u lokvi krvi, a sada je otkriveno šta se desilo kobnog dana! Komšije videle MISTERIOZNU ŽENU
Foto: Dado Đilas

mislili da je samoubistvo

MISTERIOZNA SMRT LJUBISAVA (51) MUČI MEŠTANE SELA KOD ŠAPCA: Ćerka zatekla mrtvog oca u lokvi krvi, a sada je otkriveno šta se desilo kobnog dana! Komšije videle MISTERIOZNU ŽENU

Crna Hronika -

Ljubisav Nikolić (51) nađen je mrtav, u ponedeljak u večernjim satima, u krevetu u njegovoj kući u selu Predvorica kod Šapca. Zatekla ga je ćerka, koja je došla da ga obiđe, i odmah alarmirala policiju i Hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Iako se u prvi mah sumnjalo da je Nikolić žrtva svirepog zločina, prema poslednjim tragovima istrage, ispostavilo se da je preminuo posle pada.

Prema prvim informacijama, policija nije isključila mogućnost da je reč o samoubistvu, ali i da je čovek možda ubijen.

- Obdukcijom tela biće utvrđeno na koji način je nastupila ova misteriozna smrt - rekao je ranije Milan Milutinović, portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

Međutim, do kraja dana stigli su rezultati obdukcije i prema nezvaničnim informacijama, pokazali su da je Nikolić preminuo usled iskrvavljenja, nakon što je pao na glavu u teško alkoholisanom stanju!

U kući Nikolića u Predvorici su čitave noći materijal sakupljali pripadnici stručne kriminalističke ekipe iz Novog Sada. Slučaj je bio posebno intrigantan jer je ličio na samoubistvo, ali nedostajao je predmet kojim bi ono moglo biti počinjeno.

- Bio mi je kum i prijatelj, izuzetno vredan i pošten čovek, ali se, eto, u zadnje vreme, baš odao alkoholu. Grdila sam ga zbog toga. Nije mnogo vredelo - priča komšinica i dobra prijateljica Ruža.

Meštani se slično izjašnjavaju o Nikoliću:

- Nije nikoga dirao. Prođe i kaže "dobar dan", nije imao neprijatelje, tako da ne možemo ni da pretpostavimo ko bi njega ubio. Može da bude da je negde pao u alkoholisanom stanju, pa iskrvario u krevetu i umro - kaže druga susetka, koja je posumnjala u uzrok smrti Nikolića.

U seoskoj prodavnici, opet, potvrđuju da je Ljubisav dolazio svakodnevno po namirnice, a u poslednje vreme i po bocu nekog pića. Nije pravio smetnje nikome, ali se povukao iz društva i živeo pustinjački, pogotovo otkad su ga napustile supruga Jagoda i ćerka Aleksandra.

Meštani Predvorice kažu, u poslednje vreme je sa Ljubisavom "drugovala" izvesna ženska osoba kojoj ne znaju ime, ali je znaju po skitanju. Vele da je inače sklona čašici, ali i nasilna, a kobnoga dana videli su je sa kesama kako ide prema njegovoj kući.

Kuću Nikolića, na kraju šoderisanog puta u Predvorici, u utorak je obezbeđivala policija. Na vratima se mogla videti policijska traka, a ispred, na pragu, samo Nikolićev pas, koji je jedini tu ostao.

(Kurir.rs/Večernje novosti/ FOTO: Dado Đilas/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track