Najnovije vesti

DETALJI DILERSKE VEZE POLICAJACA I PROFESORA: Zaplenjeni telefoni otkrivaju kako je funkcionisala krimi-grupa iz Majdanpeka i KOME SU PRODAVALI DROGU!
Foto: Printscreen Facebook

klupko se odmotava

DETALJI DILERSKE VEZE POLICAJACA I PROFESORA: Zaplenjeni telefoni otkrivaju kako je funkcionisala krimi-grupa iz Majdanpeka i KOME SU PRODAVALI DROGU!

Crna Hronika

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek, njegov sin, policajac Miroslav Đ., profesor Tehničke škole u Majdanpeku Dragoslav M. i još dvojica muškaraca

uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili rastupranjem droge.

Sledi veštačenje više od 20 telefona koje je policija pronašla, pored marihuane i novca. Nakon što je policija dobila saznanja da u Majdanpeku postoji organizovana grupa koja se bavi prodajom narkotika, sumnje su se usmerile i na dvojicu muškaraca iz njihovih redova - i to na policajca Miroslava Đ. i njegovog oca Aleksandra.

 

Oni su, kako se sumnja, bili deo grupe koja se bavila dilovanjem marihuane, a pod lupom se našao i profesor mašinske grupe predmeta u Tehničkoj školi u Majdanpeku i skijaški sudija Dragoslav M., kao i njihovi sugrađani Ranko S. i Siniša I.

 

Prema rečima izvora, nakon prikupljanja dokaza policija je izvela veliku akciju. Pretresom kuća i vozila osumnjičenih pronađen je 21 telefon, više od 360 grama droge i više od 100.000 dinara i 2.000 evra piše Blic.

 

- Kod policajca Miroslava Đ. policija je pronašla i oduzela pet mobilnih telefona, pištolj i lovačku pušku. Pretresom njegovog automobila BMW pronađeno je i 326 grama marihuane - kaže naš izvor.

 

Kako dodaje, kod njegovog oca nije pronađeno ništa, ali i on je uhapšen jer se dovodi u vezu sa dilovanjem droge. Kod Ranka S. pronađeno je 40 grama marihuane, digitalna vagica, 12 mobilnih telefona, 64.000 dinara i 710 evra. Kod Dragoslava M. takođe prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto četiri mobilna telefona, 42.000 dinara i 1.470 evra - dodaje izvor. Kako dodaje, od Miroslava Đ. i Ranka S. oduzeti su i njihovi automobili, oba marke BMW.

 

Kod Siniše I. nije pronađeno ništa, međutim, i njemu su, kao i bivšem načelniku, stavljene lisice na ruke zbog sumnje da je umešan u prodaju narkotika. Sledi veštačenje svih oduzetih telefona kako bi se otkrilo s kime su osumnjičeni bili u kontaktu i da li su putem njih dogovarali rasturanje droge.

Kako saznajemo, privedeni su negirali da imaju veze sa krivičnim delima koja im se stavljaju na teret, a svoj petorici je određen pritvor do 30 dana.

 

Kurir.rs/Blic

Foto Fejsbuk

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...