UMRO BRAT GORDANE KOJOJ JE BIVŠI MUŽ PUCAO U GLAVU: Miša (57) u kafiću u Kruševcu zapucao u ženu i šuraka Gorana (42), borili mu se za život 7 dana
Foto: Printscreen Google Maps, S.U.

užas

UMRO BRAT GORDANE KOJOJ JE BIVŠI MUŽ PUCAO U GLAVU: Miša (57) u kafiću u Kruševcu zapucao u ženu i šuraka Gorana (42), borili mu se za život 7 dana

Crna Hronika -

Goran Radosavljević (42) iz Raške, rođeni brat ubijene Gordane koju je usmrtio bivši muž Miša Jovanović (57) usmrtio sa nekoliko hitaca iz pištolja u kruševačkom kafiću "Mali Pariz" preminuo je noćas od povreda u Niškom Kliničkom centru.

foto: Privatna Arhiva

Radosavljević je tog 13. septembra sedeo u kafiću sa sestrom Gordanom i Jovanovićem koji je odjednom izvadio pištolj i prvo ubio bivšu ženu, a onda pucao u glaviu i njenom bratu. Kasnije je seo u automobil i na putu nza Čačak voio suprotnim smerom gde je u poslednjim momentima izbegnuta tragedija.

nakon toga je zaustavio automobil i pucao sebi u glavu.

Navodno je pre toga rekao u kafiću da će pored žene i njenog brata da ubije čak i decu.

- Nakon sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent G.R (42), koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja, bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, noćas je, nažalost, u 03:50 sati, podlegao povredama, saopšteno nam je u Upravi Kliničkog centra u Nišu.

Miša Jovanović je, kako su otkrili mediji, svoj krvavi pir počinio jer se nije pomirio sa činjenicom da ga je supruga Gordana ostavila dva meseca ranije.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja