JEZIVO! NOVI DETALJI VRŠNJAČKOG NASILJA U NOVOM KNEŽEVCU: Tri rođena brata i njihov brat od strica batinama usmrtili Martina (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

horor

JEZIVO! NOVI DETALJI VRŠNJAČKOG NASILJA U NOVOM KNEŽEVCU: Tri rođena brata i njihov brat od strica batinama usmrtili Martina (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici MUP-a uhapsili su M.D. (19), J.D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili sedamnaestogodišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu.

Kako se nezvanično saznaje, u putanju su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Da podsetimo, Martin B. (17) pronađen je mrtav u parku u Novom Kneževcu nakon što su ga, kako se sumnja, pretukla dvojica mladića M.D. (19) i J.D. (18), kao i još dvojica maloletnika.

Kako Kurir saznaje, Martinovo telo pronađeno je u ranim jutarnjim časovima u parku u Novom Kneževcu 18. septembra bez vidljivih povreda.

foto: Printscreen Facebook

Međutim, telo je poslato na obdukciju koja je utvrdila da je smrt nastupila nasilno, pa je nakon toga klupko ovog zločina počelo da se odmotava.

"Efikasnom reakcijom policije uhapšena su četvorica mladića. Oni su osumnjičeni da su nesrećnog mladića šutirali i udarali rukama, a obdukcija je pokazala da mu je od udaraca pukla jetra", kazao je za Kurir dobro obavešteni izvor.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track