POTRESNO! OTAC SE ONESVESTIO PORED MRTVE ĆERKE (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski stub!
Foto: Printskrin/Facebook, Kurir

POTRESNO DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD LAZAREVCA

POTRESNO! OTAC SE ONESVESTIO PORED MRTVE ĆERKE (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski stub!

Crna Hronika -

Tuga: Ocu Tamare Stojanović (21) iz Aranđelovca, koja je poginula za volanom „opel korse“, pozlilo je kada je ugledao telo svoje mezimice

Video sam da je automobil "opel korsa" izleteo s kolovoza, udario u stub i prepolovio ga. Prišao sam i sledio sam se. Devojci je glava bila oblivena krvlju. Povreda je bila strašna. Bila je živa još nekoliko minuta, a onda je izdahnula.

Ovako je za Kurir očevidac prepričao jezive scene posle saobraćajne nesreće u mestu Trbušnica kod Lazarevca, u kojoj je poginula Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca.

Drugarica povređena

Podsetimo, nesreća se desila u nedelju oko 14.15, a Tamara je bila za volanom "opela". Pored nje, u kolima je bila i njena prijateljica Jelena M. (21), koja je povređena. Očevici su ispričali da "opel" u trenutku nesreće nija išao brže od 50 kilometara na sat.

žrtva... Tamara  Stojanović
žrtva... Tamara Stojanovićfoto: Privatna Arhiva

- Devojka nije vozila brzo. Najverovatnije je izgubila kontrolu u krivini, kada su točkovi zakačili kamenje pored puta. Verovatno se nije snašla u toj situaciji. Pošto je "korsa" izletela s kolovoza, prevrnula se na krov, klizila je nekoliko metara i udarila u betonski stub. Od siline udarca stub se prepolovio, a prednji deo automobila ostao je smrskan - priča očevidac i dodaje: - Druga devojka je uspela da izađe iz auta. Neka žena ju je odvela kod sebe, umivala je. Do Tamare nije moglo da se priđe.

Prema njegovim rečima, na mesto nesreće ubrzo su stigle Hitna pomoć i policija, ali i Tamarin otac Siniša, inače vlasnik salona nameštaja u Aranđelovcu.

- Lekari su mogli samo da konstatuju smrt devojke. Njenom ocu je pozlilo kada je video taj prizor. Čovek se onesvestio. Lekari su mu odmah pružili pomoć - prepričao je očevidac potresne scene.

Ne pamti sličnu tragediju

Drugi očevidac je ispričao da je čuo da se Tamara pre nesreće okrenula da bi sa zadnjeg sedišta uzela torbu, pošto joj je zazvonio telefon. Dragan Skerlić, vlasnik šlep-službe, koji je takođe bio na mestu nesreće, kaže da je dosad svašta viđao, ali da ovako nešto još nije. - Verujem da je ovo sudbina, jer desio se neverovatan splet okolnosti. Ona se prevrnula na krov i u njivi od osamdesetak ari udarila baš u banderu. Onda se auto ispravio - priča Skerlić.

Drugarica van sebe NE VERUJEM DA JE VIŠE NEMA

Nastradala Tamara išla je u Ekonomsku školu u Aranđelovcu i svi koji su je poznavali imaju samo reči hvale za nju. - Bila je uvek dobro raspoložena, nasmejana, druželjubiva i uvek spremna da pomogne. Obožavala je životinje. Potiče iz ugledne i kulturne porodice, tako se i ponašala. Bila je divna osoba, pomagala svojim roditeljima. Ne mogu da verujem da je više nema - rekla je drugarica.

Kurir.rs/J. Rafailović - D. Alempijević/foto: printskrinfb, privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track