VOLIM I JA TEBE, ALI UZVRATIĆU TI DUPLO! Jeziva poslednja poruka tinejdžerke iz Pančeva na Instagramu SLUTILA JE NA TRAGEDIJU!
Foto: Profimedia

stravično!

VOLIM I JA TEBE, ALI UZVRATIĆU TI DUPLO! Jeziva poslednja poruka tinejdžerke iz Pančeva na Instagramu SLUTILA JE NA TRAGEDIJU!

Crna Hronika -

Katarina R. (19) koja je u noći između nedelje i ponedeljka skočila sa zgrade u Karađorđevoj u Pančevu, na Instagramu je napisala poruku koja je, kako prenosi lokalni portal k-013 slutio na zlo.

"Depresijo moja draga, volim i ja tebe, ali je vreme da ti uzvratim duplo", pisalo je na storiju koji je posle 24 sata nestao.

Isti portal piše i da je devojčica imala probleme sa društvom koje je zbog načina oblačenja ali i muzičkog ukusa često omalovažavalo.

Štampa piše i da je imala problema sa dečkom s kojim je bila u vezi, i da su se i kobne noći svađali.

Katarina, inače, nije živela u zgradi sa koje je odlučila da se ubije, već je, očigledno, kobne večeri došla u nju sa tom namerom. Telo je potom prevezeno na obdukciju, gde je najpre utvrđen njen identitet i povrede koje je imala na telu. Istraga, ipak, tu nije završena.

- Biće urađene sve potrebne analize, između ostalog i toksikološka, kako bi se saznale sve okolnosti smrti ove tinejdžerke. U toku je istraga, nakon koje će se znati više detalja - kaže izvor S.Telegrafa. Policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja.

Kurir.rs/k-013

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja