PEDAGOG DETALJNO PLANIRAO KRVAVI PIR: Danima pratio bivšu! Tajnim ključem otvorio Marinin stan, sačekao je i ubio!
Foto: Privatna Arhiva

zločin u kotežu

PEDAGOG DETALJNO PLANIRAO KRVAVI PIR: Danima pratio bivšu! Tajnim ključem otvorio Marinin stan, sačekao je i ubio!

Crna Hronika -

Rođaci Marine Đuričić (30), koju je u Kotežu usmrtio Stefan Golubović (31), kažu da se on ušunjao u njen dom dok ona nije bila tu i da ju je satima naoružan čekao

Stefan Golubović (31), koji je u ponedeljak ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u njenom iznajmljenom stanu u Kotežu u Beogradu, po svemu sudeći je planirao zločin, kažu rođaci žrtve.

Kako je za Kurir ispričao rođak nesrećne Marine, Stefan ju je danima špijunirao ispred stana, a na kraju se, kada ona nije bila kod kuće, ušunjao unutra i čekao je.

Zaključao iznutra

- Pretpostavlja se da je on ušao u stan jer je imao ključ. Njih dvoje su od decembra prošle godine do maja živeli zajedno u tom stanu, pa je tako verovatno i on imao ključ. Kad je video da je izašla, iskoristio je priliku i ušao. Satima ju je čekao, a kad se vratila, zaključao je vrata iznutra i ubio je. Sve deluje kao da je to planirao, naročito zbog toga što je poneo pištolj, jer šta će mu inače oružje?! - kaže potreseni rođak.

On dodaje i da je čuo da je Stefan po dolasku iz Norveške, gde je radio kao specijalni pedagog i logoped, prvo pokušao da stupi u kontakt s Marinom preko zajedničkih prijatelja.

uviđaj
uviđajfoto: Printscreen Facebook, Damir Dervišagić

- Marina je posle raskida njega valjda blokirala na društvenim mrežama i na mobilnom telefonu, pa on nije na taj način mogao da dođe do nje. Onda je počeo da se raspituje kod prijatelja, da je traži po kafićima u koje je često odlazila. A kad ni tako nije uspeo da je nađe, dovezao se do stana i vrebao je iz prikrajka, posmatrao kad odlazi i dolazi, da li je neko posećuje. Kad je procenio da može da napadne, ušao je i napravio zlo. U crno nas je zavio - kaže sagovornik Kurira.

Rođak navodi da Marina nije upoznala Stefana s porodicom, ali da su znali za njihovu vezu, kao i za raskid.

Nije preboleo raskid

Podsetimo, mrtvu Marinu je u ponedeljak po podne zatekao stanodavac Stanko Ilić, pošto ga je njena sestra zamolila da proveri šta je s Marinom.

očajna porodica
očajna porodicafoto: Damir Dervišagić

- Vrata su bila zaključana. Otključao sam i zatekao je na podu. Kad sam je pomerio, video sam da ima ranu na glavi, krv je lila. Opipao sam joj puls, osetio dva otkucaja, a onda ništa. Pored nje sam video tog Stefana, krkljao je - ispričao je Ilić.

Golubović je ispalio dva metka iz pištolja Marini u slepoočnicu, a sebi je pucao u usta. Metak mu je najverovatnije prošao kroz obraz, zbog čega je preživeo. On se nalazi na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru. Stefan je neposredno pre zločina doputovao iz Norveške, a navodno je pobesneo kad je saznao da je Marina ušla u novu vezu. On nikako nije mogao da se pomiri s raskidom.

Sahranjena juče RODITELJI NEMI OD BOLA

Marina Đuričić rodom je iz sela Tolisavac kod Krupnja. Ona je juče tamo sahranjena, a njeni roditelji i sestra zanemeli su od bola. - Otac je u vreme zločina bio u Beogradu jer je radio, a kod Marine je spavao. Kad se desio zločin, bio je na poslu. Saznavši šta se desilo, dojurio je do stana. Od njegovih leleka odzvanjala je cela ulica - kaže izvor.

Komšije ubice u šoku DOVODIO JE TU DEVOJKU U RODNI GRAD

Meštani Boljetina, naselja kod Donjeg Milanovca odakle je Stefan Golubović, juče su bili šokirani zločinom koji je njihov komšija počinio. - Čuli smo da je Stefan ubio devojku u Beogradu, on je s njom dolazio ovde. Njegova majka radi u inostranstvu, a otac u Lepenskom viru. Otkako se to desilo, nikog nismo videli - pričaju komšije.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto:Privatna arhiva, Damir Dervišagić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track