ŠOK OBRT! DEVOJKA (25) UMEŠANA U ČETVOROSTRUKO UBISTVO U JABUKOVCU: Pomogla Davoru da pobije Kazimiroviće na kućnom pragu
Foto: Printscreen Instagram, Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

uhapšena

ŠOK OBRT! DEVOJKA (25) UMEŠANA U ČETVOROSTRUKO UBISTVO U JABUKOVCU: Pomogla Davoru da pobije Kazimiroviće na kućnom pragu

Crna Hronika -

M. B. (25) uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu.

Ona se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je devojka 'tipovala' žrtve.

Ranije uhapšeni Davor P. u međuvremenu je izmenio iskaz i ispričao je da je M.B. dala ideju za pljačku, kao i da je ona pucala!

M.B. kojoj je sudija za predhodni postupak, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, odredio pritvor u trajanju do 30 dana, međutim sve negira i tvrdi da ništa od onoga što je Davor pred istražitelje izneo protiv nje nije tačno. Ona je na saslušanju negirala da je bila u ljubavnoj vezi sa Davorom, a onda vezu i kao i da se plaši Davora.

Davor, međutim, kaže da je i M.B. učestvovala u zločinu pucajući iz puške, koja je zajedno sa škorpionom koga je on koristio i ostalim oružjem koje poseduje pronađena zakopana na salašu njegove porodice. Iako su, veli, oboje imali na rukama rukavice, osumnjičeni tvrdi da u svom telefonu čuva prepisku sa M.B. koja će navodno nedvosmisleno potvrditi sve što je rekao, što će, saznajemo, pokazati i dodatna veštačenja sadržaja telefona.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track