STRAŠNA SUDBINA NESREĆNE MAJKE IZ SENTE! Izgubila četvoro dece, a danas poginula u saobraćajki! PROKLETSTVO PORODICE KOLOMPAR!
Foto: Kurir/S.U.

velika TRAGEDIJA

STRAŠNA SUDBINA NESREĆNE MAJKE IZ SENTE! Izgubila četvoro dece, a danas poginula u saobraćajki! PROKLETSTVO PORODICE KOLOMPAR!

Crna Hronika -

Elvira Kolompar (33), kojoj su u razmaku od 12 godina u dva požara stradale tri ćerke i jedan sin, izgubila život juče ujutru kada se auto u kome se nalazila zabio u betonski stub

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje dogodila u Tornjošu kod Sente poginuli su Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar (33) - žena i majka koja je domaćoj javnosti postala poznata nakon što je u razmaku od 12 godina, u dva odvojena požara, izgubila četvoro dece.

U nesreći je povređen i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente, ali kako Kurir saznaje, on nije životno ugrožen.

Nepoznat uzrok

- Kovač je upravljao automobilom, dok je pored njega sedeo povređeni, a nesrećna Elvira na zadnjem sedištu. Iz još neutvrđenog razloga automobil je udario najpre u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. Elvira je ispala iz automobila i preminula na mestu, kao i vozač. Tela nastradalih poslata su na obdukciju, a istraga je u toku - potvrdio nam je dobro upućen izvor, koji napominje da i dalje nije poznato kako su se njih troje našli u istom automobilu.

foto: Kurir/S.U.

Inače, tragična sudbina Elvire Kolompar zaprepastila je Srbiju u dva navrata, i to zbog gotovo identičnih tragičnih događaja. - U stravičnom požaru koji se pre 13 godina, tačnije u januaru 2006, dogodio u improvizovanoj baraci u Senti, Elvira je izgubila dve ćerke, trogodišnju Anabelu i devetomesečnu Nataliju. U požaru je nastradao i otac devojčica, dok je Elvira zadobila teške opekotine na čak 30 odsto tela - kaže naš izvor.

Dobila stan

On dodaje da je nakon ove tragedije zla kob nastavila da se nadvija nad životom nesrećne Elvire, kojoj se posle 12 godina, tačnije u novembru prošle godine, ponovo dogodila gotovo identična tragedija.

foto: Kurir/S.U.

- Opet je požar izbio u trošnoj kući u kojoj je stanovala sa svoje četvoro dece. Tada je stradala osmogodišnja Emina, kao i njen mlađi brat Adam, koji je preminuo posle nekoliko dana u bolnici. Drugo dvoje dece teško je povređeno. Ispostavilo se da je vatrenu stihiju prouzrokovala ručno napravljena svetiljka. Sa suzama u očima, Elvira je tada kraj zgarišta neutešno ponavljala zašto je to njoj moralo ponovo da se desi - kaže naš sagovornik i dodaje da je Elvira tada dobila društveni stan.

Kurir.rs/Saša Urošev Foto: Kurir/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track