SRĐAN (37) JE BIO VOJNIK, A JUTROS JE STRADAO U LOVU U VRANJSKOJ BANJI: U grudi ga iz sačmare upucao drugi lovac, kad je stigla Hitna pomoć još davao znake života
Foto: Printksin/Facebook

tragedija

SRĐAN (37) JE BIO VOJNIK, A JUTROS JE STRADAO U LOVU U VRANJSKOJ BANJI: U grudi ga iz sačmare upucao drugi lovac, kad je stigla Hitna pomoć još davao znake života

Crna Hronika -

Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova jutros oko 6 časova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi. Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

foto: Printscreen/Facebook

Komšije su u šoku od kako su čule strašnu vest. Za Đorđevića imaju samo reči hvale, kažu da je bio izuzetan čovek i komšija, poznat po svojoj vrednoći.

Pošto je rano ostao bez oca, kuću je sazidao sam, rekli su.

Kako nam je rekao komšija stradalog čoveka, sinoć su se videli pošto je odvezao na stanicu majku, koja je bila u poseti, a živi kod Trgovišta.

Đorđević je usmrćen hicem iz lovačke puške u grudi i kako nezvanično saznajemo iz Hitne pomoći, kada je ekipa stigla na lice mesta, davao je znake života. Na žalost, pomoći mu nije bilo, jer je bio, kako su nam rekli, raznesen sačmom.

Kad su komšije čuli za tragediju, prokomentarisale su da je nesrećni Srđan i zbog posla bio u dodiru s oružjem i da mu je ono na kraju došlo glave.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track