NOVI DETALJI ISTRAGE! OTKRIVENO KAKO JE SRĐAN (37) STRADAO: Drug koji je sa njim bio u lovu rekao kako je nesrećnik završio sa sačmom u grudima
Foto: Printksin/Facebook

tragedija

NOVI DETALJI ISTRAGE! OTKRIVENO KAKO JE SRĐAN (37) STRADAO: Drug koji je sa njim bio u lovu rekao kako je nesrećnik završio sa sačmom u grudima

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Vranju, na osnovu prikupljenih dokaza, utvrdilo je da je Srđan Đorđević (37) iz Vranja u nedelju ujutru ubijen iz nehata. Odmah nakon njegovog ubistva uhapšen je A. S. sa kojim je Đorđević bio u lovu.

Kako se navodi u saopštenju VJT, do ovog zaključka su došli na osnovu činjeničnog stanja i prikupljenih dokaza posle krivične prijave Policijske uprave Vranje protiv muškarca (29) iz Vranjske Banje.

Predmet je dostavljen na postupanje Osnovnom tužilaštvu (OJT) u Vranju, jer se radi o krivičnom delu "nehatno lišenje života", iz člana118. Krivičnog zakonika - kaže se u saopštenju, prenosi Jugmedia.rs.

Kako se dalje navodi, za to krivično delo zaprećena je zatvorska kazna od šest meseci do pet godina.

Podsetimo, Đorđević je ubijen u lovu, u nedelju u ranim jutarnjim satima kod sela Prvonek, nedaleko od Vranjske Banje. Sumnja se da ga je iz puške pogodio drugi lovac s kojim je često išao u lov.

Đorđević je inače pripadnik Vojske Srbije, a njegove komšije su sa velikom tugom komentarisale ovaj nesrećni slučaj. Iza sebe je ostavio suprugu i ćerku od godinu i po dana.

(Kurir.rs/JuGmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track