Najnovije vesti

ŽABAC PROGOVORIO O AMIDŽI KOJI JE NEDAVNO UBIJEN U SAČEKUŠI! Bio mi je vozač, a evo KAKO SE OBOGATIO i od Grka dobio 4 MILIONA MARAKA! E onda su krenuli FERARIJI, MLAZNJACI...
Foto: Printscreen

o ovome se malo zna

ŽABAC PROGOVORIO O AMIDŽI KOJI JE NEDAVNO UBIJEN U SAČEKUŠI! Bio mi je vozač, a evo KAKO SE OBOGATIO i od Grka dobio 4 MILIONA MARAKA! E onda su krenuli FERARIJI, MLAZNJACI...

Crna Hronika

Kontroverzni novosadski biznismen Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je nedavno na parkingu kod menjačnice, u blizini fakulteta Edukons u Sremskoj Kamenici.

Amidžić je poznat kao vlasnik jednog hotela i više lokala u Novom Sadu i okolini, kao zaljubljenik u pilotiranje, a imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“. Pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

Nebojša Tubić Žabac ispričao je da dobro poznaje Amidžića iz tog vremena i da mu je pomogao da se obogati.  

Dragan Amidžić se devedesetih godina družio sa mnogim "žestokim momcima", ali i sa sinom tadašnjeg predsednika Srbije Markom Miloševićem.

- Amidža je iz Bukovca došao u Novi Sad i početkom devedesetih bio je spasilac na plaži na Dunavu. Tamo sam ga i upoznao i uzeo sam ga da mi bude vozač. S vremenom smo se sprijateljili i sredio sam mu da za 24.000 nemačkih maraka kupi dve benzinske pumpe u Novom Sadu. Tako je krenuo u taj biznis, a posle je te dve pumpe prodao nekim Grcima za čak četiri miliona maraka. Tako se obogatio - objašnjava Tubić i dodaje da je nakon toga i prestao da se druži sa Amidžićem:

- Pare su mu udarile u glavu, nemam ja nekih lepih reči za njega... Šta će mu tri "ferarija", guseničar...? Šta će mu ti mlaznjaci?

Tubić nam je otkrio i da je Amidžin kum bio Goran Marić Mare, vlasnik poznatog kluba "Šeher" na Senjaku u Beogradu, koji je pre deset godina ubijen u Dobanovcima.

Mare je, podsetimo, likvidiran u aprilu 2009. zajedno sa Ilijom Novovićem, bliskim prijateljem Luke Bojovića. Ugljenisana tela Marića i Novovića pronađena su u spaljenom džipu "rendž rover", na njivi kod Dobanovaca, a ubice nikad nisu pronađene.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...