DVA KARAMBOLA POTRESLA NIŠ: Jedan vozač mrtav pijan napravio udes, pa sam otišao kod psihijatra, drugi sa BMW-om udario u betonski zid SAD MU ŽIVOT VISI O KONCU
Foto: Jugmedia.rs

BIZARNO

DVA KARAMBOLA POTRESLA NIŠ: Jedan vozač mrtav pijan napravio udes, pa sam otišao kod psihijatra, drugi sa BMW-om udario u betonski zid SAD MU ŽIVOT VISI O KONCU

Crna Hronika -

Tridesetogodišnji muškarac iz Velike Grabovnice sleteo je rano jutros sa starog grdeličkog puta u blizini leskovačke kvantaške pijace, udario u betonski zid i zadobio teške povrede, opasne po život, zbog čega je hitno prebačen u Klinički centar Niš.

foto: Jugmedia.rs

On je vozio automobil marke BMW koji je u potpunosti smrskan, navodi Jugmedia.rs.

U Leskovcu se jutros desila još jedna slična saobraćajna nezgoda, kada je mladi vozač sleteo s puta automobilom.

Srećom, u ovoj nezgodi on nije povređen, a nakon toga, kako je potvrđeno u Opštoj bolnici Leskovac, ovaj mladić, u vidno alkoholisanom stanju je sam, bez povreda, otišao psihijatru i tražio da bude smešten na Odeljenje bolesti zavisnosti.

„Nakon što je policija obavila razgovor sa njim zbog nezgode koju je počinio, mladića je dežurni lekar, kome se obratio za pomoć, smestio na odeljenje na dalje lečenje“, kaže za juGmediu direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

foto: Jugmedia.rs

Kako saznajemo, ovom tridesetogodišnjaku ovo nije prva saobraćajna nezgoda. Pre par godina u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na jednom od pružnih prelaza, u vozilu kojim je upravljao, poginuo mu je drug koji je sa njim bio u vozilu.

Uništeni automobil i njegovi delovi iz nezgode kod kvantaške pijace još uvek se nalaze na licu mesta, a pojedini čak i vise na okolnom šiblju i drveću.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs, D.Marinković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track