SPREČENA PLJAČKA NA ZVEZDARI: Lopov iz Sirije uhvaćen na delu
Foto: Shutterstock

BEOGRAD

SPREČENA PLJAČKA NA ZVEZDARI: Lopov iz Sirije uhvaćen na delu

Crna Hronika -

U trenutku pljačke u kući nije bilo nikoga. Lopovi su to iskoristili i obili su prozor. Njih trojica su imala rančeve, u koje su trpali sve što im se našlo pod rukom

Policija sa Zvezdare uhapsila je migranta koji se ušunjao kroz prozor i u ranac stavio tehničku robu, u nameri da je ukrade

Sirijac, star oko 20 godina, uhapšen je juče ujutru dok je sa još dvojicom saučesnika pljačkao kuću u Ulici Cvetanova ćuprija na Zvezdari u Beogradu.

Kako saznajemo, trojica migranata su uspela da kroz prozor uđu u kuću od nekoliko stotina kvadrata.

Dvojica pobegla

- U trenutku pljačke u kući nije bilo nikoga. Lopovi su to iskoristili i obili su prozor. Njih trojica su imala rančeve, u koje su trpali sve što im se našlo pod rukom - kaže naš izvor.

Međutim, komšije su čule buku i primetile da se nešto čudno događa kod suseda, pa su pozvali policiju.

- Patrola je stigla brzo. Policajci su takođe ušli kroz prozor i zatekli lopove na delu. Dvojica su uspela da pobegnu kroz prozor u obližnju šumu, dok jedan nije bio te sreće. U njegovom rancu nađena je tehnička roba, a proverava se da li su odbegli migranti uspeli da odnesu nešto iz kuće - priča sagovornik Kurira i dodaje da vlasnici obijenog objekta ne žive tu, već da samo povremeno dolaze.

Komšije uplašene

- Verovatno su osumnjičeni to i znali. Moguće je da su osmatrali teren neko vreme i kad su uvideli da tu niko ne živi, rešili su da se okoriste - kaže izvor. Komšije kažu da su jako uplašene zbog azilanata lopova.

- Nije nam prijatno, svakome mogu da upadnu u dom i pričine štetu. Od sada moramo biti posebno obazrivi - kažu komšije.

Za dvojicom odbeglih migranata policija intenzivno traga.

(Kurir.rs / J. R. / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja