Najnovije vesti

ZAŠTO MENE NE UBI: Očajni otac dečaka koji je poginuo od strujnog udara otkriva kako je došlo do TRAGEDIJE!
Foto: Damir Dervišagić

užas

ZAŠTO MENE NE UBI: Očajni otac dečaka koji je poginuo od strujnog udara otkriva kako je došlo do TRAGEDIJE!

Crna Hronika

David je bio dobro dete, odličan đak i vredan, priča Zorana Ninkova (47), neutešni otac dečaka koji je stradao od strujnog udara u porodičnoj kući.

Skrhanog od bola i tuge za svojim mezimcem, Zoran priča kako je došlo do tragedije. Dok su postavljali metalni nosač nadstrešnice od vrata na nusprostoriji u dvorištu, Zoran je električnom bušilicom probušio rupu sa spoljne strane, a David je iznutra pokušao da postavi zavrtanj i u tom trenutku se dogodio strujni udar.

 

Pao je sa metalnih merdevina. Pokušao sam da mu pomognem, pozvao sam komšije... Ubrzo je stigla Hitna pomoć ali, nažalost, mom detetu nije bilo spasa - priseća se nesrećni otac tog kobnog trena, u razgovoru za Novosti.

 

Kako dodaje, unutrašnjost prostorije dvorišnog objekta koji su renovirali opšivena je lamperijom tako da se nije videlo da li i gde iznad vrata prolazi nekakav električni kabal.

 

- Zašto struja nije ubila mene, umesto mog Davida. Šta ćemo i kako ćemo bez njega. I cela škola plače. Bio je omiljen među drugarima - govori Zoran, zaposlen u bačkopalanačkom "Tarketu".

 

U kuću porodice Ninkov u Svetosavskoj ulici broj 98, koju su pre nekoliko godina kupili i renovirali, od ranog jutra dolaze đaci i nastavnici OŠ "Braća Novakov", u kojoj je David ove jeseni krenuo u sedmi razred. Pristižu meštani, prijatelji i rodbina, da izraze saučešće i upute reči utehe roditeljima i sestrama Danijeli i Emanueli, učenicama prvog i četvrtog razreda srednje škole.

 

- Naš David je voleo da svira akustičnu gitaru. Išao je i na časove kod profesora u Bačkoj Palanci. Sad više nećemo čuti njegovo muziciranje u našoj kući - jedva da izgovara reči Emanuela Ninkov, neutešna Davidova sestra.

Najlepše o svom unuku, kroz suze, govore Andrija i Biserka Medovarski, roditelji dečakove majke Marte koja je medicinska sestra u novosadskom porodilištu Betaniji.

 

- Bio je naš David dobro i vredno dete. Pomagao je i nama i svima. Zašto nas je zadesila ova tragedija - pita se neutešni deda Andrija.

 

Kurir.rs/Novosti

Foto Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...