Najnovije vesti

UŽASNA TRAGEDIJA: Dečaka (6) pregazio jugo! Dete je samo istrčalo iz radnje, nije pogledalo levo i desno
Foto: Kurir

Tuga: MALIŠAN NASTRADAO U SELU KOD KRUŠEVCA

UŽASNA TRAGEDIJA: Dečaka (6) pregazio jugo! Dete je samo istrčalo iz radnje, nije pogledalo levo i desno

Crna Hronika

Policija je posle nesreće uradila alko-test vozaču „juga“ i utvrđeno je da on nije upravljao automobilom pod dejstvom alkohola

Dečak (6) tragično je nastradao kada ga je na putu Kruševac-Aleksandrovac, u mestu Pepeljevac, pregazio vozač „juga“ Z. P. (43).

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 20 sati, u trenutku kada je mališan izašao iz prodavnice.

- Dete je istrčalo iz radnje koja se nalazi odmah pored magistrale. Izleteo je pravo na kolovoz, a u tom trenutku je naišao „jugo“ i udario ga. Sa njim je bio i njegov tata - kaže izvor i dodaje da je Hitna pomoć prevezla teško povređenog mališana u kruševačku bolnicu.

- Lekari su učinili sve da ga spasu, ali, nažalost, njemu nije bilo pomoći. Preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu - kaže sagovornik.

Policija je posle nesreće uradila alko-test vozaču „juga“ i utvrđeno je da on nije upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

Prema nezvaničnim informacijama, njemu nije određeno zadržavanje.

- Zasad se pretpostavlja da nesrećni dečak nije bio pažljiv prilikom prelaska magistrale. Nije pogledao levo i desno pre nego što se uverio da je bezbedno da pređe ulicu. Nažalost, dečja nesmotrenost ga je koštala života. Ipak, istragom će biti utvrđene sve okolnosti ove tragedije - dodao je on.

Kurir.rs/Ž. M. Foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...