Najnovije vesti

TRAKTOR MU PREŠAO PREKO GRUDNOG KOŠA: Mladić (22) teško povređen u šumi
Foto: Shutterstock

neizvesno stanje

TRAKTOR MU PREŠAO PREKO GRUDNOG KOŠA: Mladić (22) teško povređen u šumi

Crna Hronika

Sumnja se da je momak zašao u šumu kako bi isekao i dovukao drva za ogrev. U jednom trenutku se traktor, koji je navodno bio parkiran, pokrenuo i počeo da se prevrće

Mladić S. A. (22) teško je povređen u jezivoj nesreći koja se u sredu dogodila u šumi na planini Jastrebac kod Prokuplja.

 

Kako saznajemo, S. A. je bio u šumi, najverovatnije u seči drva, kad je došlo do prevrtanja traktora, koji je prešao preko njega.


- Sve se desilo nedaleko od Grepca na Malom Jastrepcu. Sumnja se da je momak zašao u šumu kako bi isekao i dovukao drva za ogrev. U jednom trenutku se traktor, koji je navodno bio parkiran, pokrenuo i počeo da se prevrće.

 

Kako je mladić stajao niže od vozila, ono je tokom prevrtanja prešlo mladiću preko grudnog koša, zatim se prevrnulo još nekoliko puta i zaustavilo - kaže naš sagovornik i dodaje:

 

- Dečko nije imao vidljive povrede, ali su mu unutrašnji organi maltene zgnječeni. Hitno je primljen u prokupačku Opštu bolnicu i bio je u stanju izmenjene svesti, zbog čega je transportovan u Klinički centar u Nišu.

 

Kako nezvanično saznajemo, S. A. je životno ugrožen.
- On je u komi, ne reaguje uopšte, tako da je njegovo stanje zasad neizvesno - kaže izvor.

 

Kurir.rs/B. R.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...