RANJEN BEŽAO OD UBICE, PA UMRO ZA VOLANOM: Otkriveno zašto je muškarac ISKASAPLJEN kod Obrenovca!
Foto: Privatna Arhiva

UBISTVO U BARIČU

RANJEN BEŽAO OD UBICE, PA UMRO ZA VOLANOM: Otkriveno zašto je muškarac ISKASAPLJEN kod Obrenovca!

Crna Hronika -

Nebojša Nedeljković iskasapljen je, a njegova žena kaže da je kobne noći otišao da se nađe s drugom da se dogovore o poslu

Izmasakrirano telo Nebojše Nedeljkovića (45) pronađeno je u noći između utorka i srede u Ulici Tanaska Rajića u obrenovačkom naselju Barič u automobilu „lanča“.

Mrtvog muškarca u automobilu pronašli su meštani sat vremena posle ponoći.

- Nedeljković je najverovatnije izboden nožem na nekom drugom mestu, ali je uspeo da se otrgne napadaču i sedne u svoj auto. Teško ranjen, vozio je nekoliko kilometara, ali je u Ulici Tanaska Rajića iskrvario i umro za volanom, zbog čega je sleteo s puta i zakucao se u saobraćajni znak - kaže naš izvor i dodaje:

- Nedeljković je imao rane po grudima, leđima i vratu.

Bili na vezi

Nedeljkovićeva nevenčana supruga Tanja juče je smogla snage da razgovara sa novinarima u kući ubijenog, koja se nalazi u blizini mesta na kome je nađeno telo.

- Nebojša je oko 23 sata izašao i rekao da ide da se vidi sa drugom kako bi se dogovorili o nekom poslu i parama. Iskreno, ne znam o čemu je reč, jer mi ništa nije objašnjavao. Bili smo na vezi do pola sata iza ponoći, kada je kazao da je sa prijateljem i da pregovaraju... Posle toga je prestao da mi se javlja - ispričala je potresena žena i dodala:

- Pošto mi se u 1.15 nije javio, pozvala sam njegove prijatelje. Svi su ga zvali, ali on nije odgovarao. U četiri sata ujutru zakucala mi je policija na vrata i rekli su mi da je preminuo, kao i da ima dva uboda na leđima, dva na grudima i jedan na vratu. On je bio krupan čovek, snažan, ne znam ko je mogao da ga savlada - ispričala je Tanja.

foto: Kurir

Kako nezvanično saznajemo, policija je juče privela nekoliko osoba iz Bariča i Obrenovca, ali još uvek niko od njih nije osumnjičen za ubistvo Nedeljkovića.

- Privedene su tri osobe, među kojima je i jedna žena. Zasad se ne zna da li je neko od njih umešan u zločin ili ima saznanja o njemu - kaže izvor i nastavlja:

Narkotici

- Postoje indicije da je Nedeljković bio upleten u poslove sa narkoticima i da je, navodno, sarađivao sa lokalnim dilerima. Proverava se da li je kobne noći išao da se nađe sa nekim lokalnim dilerom, ili njegovo ubistvo nema veze sa narkoticima - kaže sagovornik.

Komšije pokojnog Nedeljkovića kažu da je on ranije imao problema sa drogom i da se, navodno, lečio u inostranstvu.

- Priča se da je imao ugrađen i blokator i da je jednom, dok je bio u krizi, pokušao da ga iseče. Neki su pričali i da je prodavao narkotike, ali to nisam video svojim očima, pa ne mogu da tvrdim - kaže komšija.

Bio u zatvoru

KOLIMA UBIO ČOVEKA

Nebojša Nedeljković je pre desetak godina izazvao saobraćajnu nesreću na Umki, u kojoj je jedna osoba poginula.

- Bio je oko tri godine u zatvoru zbog toga. U poslednje vreme je sa bratom radio u servisu za kamione koji je u vlasništvu njegove porodice - rekla je Nebojšina nevenčana supruga i dodala da su bili zajedno dve godine, ali da nisu imali dece.

Češljali teren

POLICIJA PRETRAŽIVALA GROBLJE I SMETLIŠTE

Policija je juče, osim Ulice Tanaska Rajića, pretraživala i teren oko groblja u Bariču.

- Preko puta groblja nalazi se smetlište, a forenzičari su ga detaljno pregledali. Moguće je da je na tom mestu bačen nož kojim je Nedeljković izmasakriran ili je tu zadobio smrtonosne ubode. Istraga je u toku - kaže izvor.

Kurir.rs / Jelena Ivić

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track