ŠOK-SNIMAK IZ SUBOTICE! ORUŽANA PLJAČKA KAO U AKCIONOM FILMU: Pogledajte razbojnika koji je uprtio džak sa MILION EVRA (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram PT subotica.com

kamere snimile sve!

ŠOK-SNIMAK IZ SUBOTICE! ORUŽANA PLJAČKA KAO U AKCIONOM FILMU: Pogledajte razbojnika koji je uprtio džak sa MILION EVRA (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD/SUBOTICA - Čuo se i pucanj, kao da je bilo iz pištolja... Bilo je munjevito kao na filmu, opisao je u sredu jedan od prolaznika koji se u čudu i neverici obreo nedaleko od mesta filmske pljačke koja se dogodila u sredu ujutru u Banci Poštanskoj štedionici u Subotici.

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen, Subotica.com

Nije poznato da li su i pljačkaši bili upoznati, da je inače ta ulica pod kamerama, jer je tu lociran veći broj zlatara, a nedaleko od Poštanske štedionice je i kladionica.

Očevici kažu da je na licu mesta viđen automobil sa italijanskim registarskim tablicama.

Kako nezvanično saznajemo, od stresa je pozlilo ženi u Štedionici, a kasnije je od stresa loše bilo i radniku obezbeđenja kojem je otet džak sa novcem. Niko nije na sreću povređen, iako su hici ispaljeni iz oružja, a nezvanično se tvrdi, da su obojica razbojnika bili naoružani i pucali su prilikom bekstva.

Očevici takođe navode da je jedan od pljačkaša čuvao stražu na vratima, nije ulazio u štedionicu, ali je na vratima zapucao u vazduh, pre nego što je od radnika štedionice oteo džak u kome se nalazi novac.

Pretpostavlja se da je ukradeno oko milion evra, nezvanično je potvrđeno za Kurir, a oba pljačkaša su pobegla u nepoznatom pravcu i policija intenzivno za njima traga. Jedan od pljačkaša imao je na sebi kožnu jaknu sa natpisom obezbeđenje, a na glavi je nosio masku.

1 / 7 Foto: N.H.

Sticajem okolnosti, kako se saznaje radnik JKP „Parking“, inkasant koji naplaćuje parking u ulici Dimitrija Tucovića, neposredno pre pljačke je fotografisao automobil italijanskih registarskih oznaka, pa građani veruju da će se pljačkaši po tom detalju ipak pronaći. Taj radnik je policiji i predao fotografiju automobila koji je slikao.

"Automobil je bio prazan kada je slikan”, ali su očevici kažu videli da vozač i i još jedna maskirana muška osoba munjevitom brzinom uleteli u taj slikani automobil. Dodaju za Kurir da je jedan od njih uprtio džak na leđa.

Iako je novac u Poštanskoj štedionici osiguran, i štediše neće pretrpeti štetu, građani i ovaj slučaj pljačke povezuju sa bezbednošću u Subotici, posebno što se još jedna pljačka dogodila usred bela dana.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja