OVO JE BIO OKIDAČ ZA UBISTVO U BARIČU: Nebojša je palicom napao devojku svog ubice, koji je onda poludeo od besa!
Foto: Privatna Arhiva

obračun

OVO JE BIO OKIDAČ ZA UBISTVO U BARIČU: Nebojša je palicom napao devojku svog ubice, koji je onda poludeo od besa!

Crna Hronika -

Dušan B. (39), koji je osumnjičen da je u sredu iskasapio Nebojšu Nedeljkovića (45) u njegovoj "lanči" u Bariču, žrtvi je dugovao pare, ali ga je na ubistvo nateralo to što je poznanik palicom udario njegovu devojku Dunju T. (27).

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dragana Udovičić

I Dunja T. je uhapšena, a tereti se za saizvršilaštvo. Kako je utvrđeno, ona je u blizini groblja u Bariču bacila nož kojim je Dušan B. Nedeljkoviću zadao smrtonosne ubode, navodi Blic.

Nebojša Nedeljković uboden je pet puta nožem, a njegovo beživotno telo pronašla je porodica u automobilu "lanča" u Bariču.

Ono što je za sada poznato je da je Nedeljković u utorak, oko 23 sata, nevenčanoj supruzi Tanji rekao da ide da se nađe sa jednim prijateljam, da se dogovore u vezi sa nekim poslom i parama.

- Osumnjičeni Dušan B. je navodno dugovao novac, i to nekih 200, 300 evra, za mobilni telefon Nedeljkoviću. Zbog tog duga je trebalo da se sastanu, a i sama žrtva je nevenčanoj ženi rekla da ide da završi neki posao, i da treba da donese neke pare. Da li je dug zaista bio za kupljeni telefon ili je možda u pitanju neki drugi nelegalni posao, za sada ne možemo da utvrdimo. U dogovoreno vreme našli su se, a sa Dušanom B. je bila i devojka Dunja T, sa kojom je u vezi - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

foto: Privatna Arhiva

Dušan B. i Dunja T. ušli su u Nedeljkovićevu "lanču" i odvezli su se do lokalnog groblja. Prema saznanjima u istrazi, tamo su se posvađali zbog novca, pa je navodno Nedeljković uzeo palicu koju je držao u automobilu i udario Dunju T. Po svemu sudeći, Dušan B., već iznerviran zbog svađe sa Nedeljkovićem, to je dodatno razbesnelo, pa je izvadio nož koji je imao kod sebe i pet puta ga ubo, dva puta u grudi, dva puta u leđa i jednom u vrat. Teško povređeni Nedeljković je ušao u automobil i pokušao da se doveze do glavnog puta, da bi zatražio pomoć. Međutim, od groblja do raskrsnice Obrenovačkog puta i Ulice Tanaska Rajića iskrvario je i nije uspeo da dozove pomoć, pa se “lanča” zaustavila pored druma.

- U međuvremenu, Dunja T. je na deponiji pored lokalnog groblja bacila nož kojim je njen momak izbo Nedeljkovića - dodaje izvor.

Izmasakrirano telo Nebojše Nedeljkovića nađeno je u njegovoj "lanči" u sredu, sat posle ponoći u obrenovačkom naselju Barič. Pet vidljivih rana na telu odmah je ukazalo da je Nedeljković žrtva zločina, pa je blokirano mesto na kome je nađen leš, a veoma brzo su provereni svi njegovi kontakti. Na osnovu telefonske komunikacije utvrđeno je ko su pored nevenčane supruge Tanje, sa kojom je razgovarao 35 minuta posle ponoći, bile osobe sa kojima se čuo poslednjih sati života. Upravo tako se došlo do Dušana B., a ostali dokazi su samo potkrepili sumnju operativaca beogradske policije da je povezan sa ubistvom Nebojše Nedeljkovića. Samo nekoliko sati posle zločina privedeni su Dušan B. i njegova devojka Dunja T., a ubrzo je na smetlištu pored groblja u Bariču nađen i nož, kojim je, kako se veruje, zadao smrtonosne ubode Nedeljkoviću.

foto: Kurir

Prema nezvaničnim informacijama, i žrtva i dvoje osumnjičenih Dušan B. i Dunja T. povezuju se sa narkoticima, zbog čega se u prvi mah verovalo da je Nedeljković ubijen zbog neraščšćenih računna u vezi sa drogom. Iako je navodno Dušan B. dugovao novac Nedeljkoviću zbog mobilnog telefona, istražitelji ne odbacuju mogućnost da je dug u stvari bio za drogu.

(Kurir.rs/Blic, A.Adžić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track