TRAGEDIJA NA PUTU RIBARSKA BANJA-KRUŠEVAC: Mladić (19) vozio bez dozvole, sleteo s puta i poginuo
Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić

HOROR

TRAGEDIJA NA PUTU RIBARSKA BANJA-KRUŠEVAC: Mladić (19) vozio bez dozvole, sleteo s puta i poginuo

Crna Hronika -

Tragedija: Mladić (19) iz sela Grevci nastradao pri povratku iz provoda kada je „punto“ kojim je upravljao sleteo s kolovoza i zabio se u betonski stub, najverovatnije usled neprilagođene brzine

Vladimir M. (19) iz sela Grevci kod Kruševca nastradao je u noći između subote i nedelje u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Ribarska banja - Kruševac.

Kako Kurir saznaje, Vladimir je upravljao vozilom marke „fiJat punto“ iz pravca Ribarske Banje ka Kruševcu, kada je, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i zakucao se u betonsku banderu.

Od siline udara automobil je potpuno uništen, a nesrećni mladić preminuo je na mestu. - Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, ali šta se tačno desilo, utvrdiće istraga koja je u toku. Zasad je poznato da mladić nije imao vozačku dozvolu i pretpostavlja se da je bio pod dejstvom alkohola - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao da je automobil do te mere bio uništen da su ga vatrogasci satima izvlačili iz olupine.

On dodaje da ni automobil nije bio u vlasništvu mladića koji je poginuo za volanom. - Automobil je navodno pozajmio od druga, a nesreća se dogodila nakon noćnog provoda. Stradali je navodno s društvom bio u obližnjem mestu Veliki Šiljegovac, odakle je krenuo kući kada se dogodila nesreća - objasnio je naš sagovornik.

Uviđaju je prisustvovao i tužilac, a tačan uzrok nesreće biće poznat nakon istrage.

Slične tragedije

DVE ISTE SMRTI ZA 24 SATA

Pogibija mladića iz okoline Kruševca druga je saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom koja se dogodila u 24 sata, a u kojoj je vozač izgubio život nakon udara u banderu. Prethodno je mladić (23) iz sela Drvodelja kod Leskovca poginuo kada je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u betonsku banderu. Nesreća se takođe dogodila pri povratku iz noćnog provoda, a sumnja se da je uzrok bila neprilagođena brzina.

Kurir.rs/J. Rafailović foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track